nb1.hu

DVTK: pluszt adott a gól a fiatal támadónak – reakciók

Meglepnék az MTK-t.

 
 
ÍME, A DVTK HÍRE:
 
 
“Fejesgóllal vette ki a részét a gyirmóti győzelemből Papp Marcell, aki harmadszor játszott a DVTK-ban bajnoki mérkőzésen, ebből másodszor kezdőként.
– Nagyon örülök a győzelemnek, a csapat nélkül nem sikerült volna – kezdte a nyáron igazolt szélső. – Ezért ünnepeltük közösen mind a két gólt. Hogy én is betaláltam az csak egy plusz, ami hatalmas motivációt és önbizalmat ad a folytatáshoz. 
 
– Sokat gyakoroltuk az elmúlt héten a támadókkal a fejeseket az edzéseken – erősítette meg Kuznyecov Szergej vezetőedző szavait a DVTK 99-es játékosa -, örülök, hogy a mérkőzésen én kerültem ilyen helyzetbe, és értékesítettem is azt. Nem én vagyok a csapat legmagasabb embere, de jól jött a beadás, a védőm előrébb lépett, így a labda pont a fejemre jött, ami sikerült jól eltalálni.
 
– Várjuk az MTK elleni mérkőzést, mert egy nagyon jó formában szereplő csapat érkezik hétfő este Diósgyőrbe – tekintett előre Papp Marcell. – Ugyanígy, támadó felfogásban és hasonló mentalitással kell játszani, mint a Gyirmót ellen. Biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk fogni őket, és ismét megszerezzük a három pontot.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC