nb1.hu

DVTK: kiemelt szerződéshosszabbítás

Hivatalos bejelentés.

A DVTK AZ ALÁBBI BEJELENTÉST KÜLDTE A HONLAPUNKNAK:
 
,,Kiállta az évek próbáját a DVTK és az Apollo Tyres együttműködése, így Magyarország legnagyobb régiós multisportklubja és a világ egyik vezető abroncsgyártója további három éven keresztül erősíti egymást márkáját.
 
A diósgyőri férfi és a női labdarúgók, a kosárlabdázók, a jégkorongosok, a röplabdázók és a kézilabdások a jövőben is a mezükön viselik a világcég nevét.
 
Az Apollo Tyres kiemelt figyelmet fordít a helyi közösségekre. A cég Magyarországra érkezése óta hűen képviseli anyavállalatának alapvető értékeit. Az Apollo Tyres ‘Care for Society’ programjának keretében a cég hazánkban is olyan kezdeményezésekbe fogott, amelyek a helyi közösségeket segítik és növelik a helyi szolgáltatások színvonalát. Az Apollo Tyres abroncsgyártó cég a gyöngyöshalászi gyár megnyitása után került partneri viszonyba a régió legjelentősebb sportklubjával, a DVTK-val.
 
Az elmúlt három évben összecsiszolódott a két partner, mindkét fél rengeteg előnyét látta az együttműködésnek, ezért újabb három évre meghosszabbították a lejáró szerződést. Az alkalomból gyöngyöshalásziba látogatott Sántha Gergely, a DVTK elnöke, ahol fogadta őt Chikuluuri Krishna Kumar, a gyár vezetője.
 
– A klub vezetése szempontjából mindig nagy öröm egy új szponzor bejelentése – mondta Sántha Gergely, a DVTK elnöke -, azonban ami még ennél is jobb érzés, ha egy meglévő támogatónk dönt úgy, hogy az a cél, ami miatt minket választottak marketing-kommunikációs partnerként teljesült, és folytatni kívánják a közös munkát. Azért fogunk dolgozni, hogy a jövőben minél több szponzorunk vélekedjen hasonlóképpen.
 
Apollo Tyres
 
Az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyárát 2017-ben adták át, ahol több ezer abroncs gördül le a gyártósorról naponta. A gyár teljes kapacitáson működve évi 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer darab busz- és tehergépjármű-abroncsot tud előállítani az európai piacra. A TBR egység kapacitása a magyarországi gumiabroncs-iparban kiemelkedő évi 675 000 TBR abronccsal. A vállalat saját termékeit Apollo és Vredestein globális márkanevek alatt hozza forgalomba.
 
Az Apollo Tyres elkötelezett híve a labdarúgásnak. A Premier League-ben szereplő a Manchester United a cég globális partnere, emellett a német Bundesligában a Borussia Mönchengladbach az Indiai Szuperligában a Chennaiyin FC és az indiai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban játszó Minerva Punjab FC csapata élvezi az Apollo Tyres támogatását."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC