nb1.hu

DVTK-Hali: talált Kondás jóslata – reakciók

Felelőtlenségről beszélt a vasi szakember.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a DVTK hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Haladást hazai pályán:
 

A meccs után így nyilatkoztak a vezetőedzők:
 
Kondás Elemér (DVTK): ,,Egy nagyon fontos mérkőzést, egy igazi rangadót sikerült megnyerni. Tudtuk, hogy a Haladás egy veszélyes csapat, alig kapott eddig gólt. Jól kezdtük találkozót, rendben volt a mérkőzést, csak a kiállítás után voltam egy kicsit mérges, mert többet kellett volna birtokolni a labdát, ehelyett elszórtuk azt. Ezzel esélyt adtunk az ellenfélnek, hogy vezessen néhány támadást, de igazából nem forgott veszélyben a kapunk. Arra vártam, hogy mikor szerezzük meg a mérkőzést lezáró második gólt. Végül meglett, de szerettem volna, ha hamarabb lőjük, mert akkor tudtam volna néhány labdarúgónak játéklehetőséget adni. 
 
Már az első játékrészben is volt esélyünk megduplázni az előnyt, majd az első félidő végére paprikás lett a mérkőzés. A félidőben azt terveztük, hogy a sárga lapos Szekér fiatal, vehemens játékos, akit akár ki is lehet állíttatni, így is történt. Akkor azonban várakozásommal ellentétben labdabirtoklás helyett elszórtunk néhány labdát, mert nem voltunk kellően frissek sem fizikailag, sem mentálisan, de végig kézben tartottuk a találkozót.
 
Örülök a sikernek, mert fontos győzelmet arattunk abból a szempontból is, hogy tapadunk az éllovasokra."
 
Németh Szabolcs (Haladás): ,,Az első félidőben adtunk 30 perc előnyt a DVTK-nak, amit könyörtelenül kihasználtak. A bekapott gólt követően magunkhoz ragadtuk a kezdményezést, és a félidőből hátra lévő időben egészen jól futballoztunk. A szünetben friss támadókat hoztunk be a pályára, de a felelőtlen kiállítás megpecsételte a sorsunkat.  Ekkor is mindent megtettünk, hogy legalább kiegyenlítsünk, de a végére nagyon elfáradtunk. Büszke vagyok a csapatomra, mert végig becsülettel helyt álltak."

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC