nb1.hu

DVSC: megvannak az új vezetők – új korszak kezdődik

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A DVSC KÖZLEMÉNYE:
 
,,Új korszak kezdődik: megválasztották a futballszervező cég igazgatóságának tagjait.
 
A városi közgyűlés csütörtöki ülésén megszavazta a Loki önkormányzati tulajdonba vételét, pénteken pedig a DVSC taggyűlése megválasztotta a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatótanácsának tagjait. Azok kaptak bizalmat, akiknek a személyére a város közgyűlése is javaslatot tett.
 
Az elnök Szabó Péter lett: a Schaeffler-FAG Magyarország ügyvezetője 2016-ban megkapta az Év vállalkozója címet a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől, és elnyerte az Év embere díjat is a Dehir.hu választásán.
 
Ám Szabó Péter nem csak a gazdasági életben végez hatékony munkát: 2017 óta DVSC Kézilabda Kft. támogatója, később a felügyelőbizottság elnöke lett és jelentős gazdasági hátteret hozott össze a női kézilabda mögé.
 
Az igazgatóság tagja Sásdi András, aki már korábban is részt vett ebben a munkában. A debreceni üzletember 1990 és 1994 között a városi önkormányzat fideszes képviselője.
 
1998 és 2002 között a Fidesz frakciójának vezetője volt. 2006 és 2011 között pedig részt vett a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatóságának munkájában a szervezet elnökeként.
 

Debrecen: vita a Lokiról – 16 csapatos NB I is szóba került – NB1.hu

 

 
Katona Zoltán a BeStrong kondiparkok gyártásával, telepítésével és sportszer kereskedelemmel foglalkozó cég tulajdonosa. Sikeres üzletember, aki több szállal kötődik a labdarúgáshoz. Korábban dolgozott a DVSC utánpótlás-edzőjeként, többek között Dzsudzsák Balázs nevelőedzője is volt, emellett a DEAC labdarúgó-szakosztályát vezette éveken át, miközben ő maga is futballozik.
 
Saját sportegyesülete van, a megyei harmadosztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Légy Erős SE, melynek játékosai a cégének alkalmazottai és jelenleg éppen a cégek közötti foci Európa-bajnokságra készülnek.
 
Sikeres üzletasszonyként ismerhetik a debreceniek Cserháti Gabriellát, aki a debreceni vendéglátóipar világában dolgozott, majd 1991-ben megnyitotta a cívisváros első McDonald’s éttermét, ma pedig már a világcég több éttermét üzemelteti franchise partnerként.
 
A sport számára kiemelten fontos, vérbeli futballszurkoló, aki ha teheti, minden DVSC-meccsen ott ül a lelátón.
 
Makray Balázs életének mindig is elválaszthatatlan, fontos részét jelentette a sport. A 90-es évek végén az Eponánál dolgozott, majd a DVSC Futball Rt. cégvezetőjeként az MLSZ elnökségi tagja volt, 2004 és 2011 között a Főnix Rendezvényszervező munkáját irányította.
 
Két és fél éven át a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője volt, majd a Sportcentrum csapatát erősítette stratégiai és sportszakmai igazgatóként, jelenleg a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezető igazgatója.
 
Becsky András, a Debreceni Sportcentrum élén tavaly a második ötéves ciklusát kezdhette meg.
 
Az ismert sportszakember nevéhez nem csupán számos nemzetközi sportesemény megrendezése és lebonyolítása, valamint a helyi sportélet sikeres működtetése fűződik, de meghatározó szerepet játszik az országos sportdiplomáciában is, mint a Magyar Úszó Szövetség általános alelnöke.
 
A Tranzit Csoport alapítója, Szabó Miklós a gazdasági tevékenység mellett mindig is nagy figyelmet fordított az egészségügyi intézmények, a rászorulók és a sportélet támogatására.
 
Ezért korábban Mecénás-díjjal tüntették ki, 2014-ben pedig megkapta Debrecen díszpolgári címét. Tapasztalataival a Debreceni Egyetem külsős, tanácsadó testülete, a konzisztórium munkáját is segíti.
 
A cég vezetője újabb egy évre Róka Géza lesz, a felügyelő bizottság tagjai pedig Bács Zoltán, Madarasi István és Kovács István. Mint Róka Géza kérdésünkre elmondta, a testület a tisztségviselők megválasztása mellett elfogadta a pénzügyi beszámolót, valamint a Debreceni Labdarúgó Akadémia két kft-jének az összeolvadását is."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC