nb1.hu

Dupla után: gólkirály lenne az MTK támadója – videó

Legendájuk vendégei lesznek, tovább süllyedt a Csákvár.

Hatalmas meglepetésnek számított az első játéknapon, hogy az NB I-ből kiesett, a visszajutást azonnal a zászlajára tűző MTK 3-2-es vereséget szenvedett a Csákvár otthonában.
 
Utána viszont hosszú hetekig nem számított már akkorának, mert a Csákvár volt, hogy több fordulón keresztül vezette is a bajnokságot, emiatt többen már arról kezdtek értekezni, hogy akár fel is juthat a gárda az élvonalba. Az utóbbi hetekben azonban visszaesett a csapat teljesítménye, tegnap az MTK teljesen megérdemelten nyerte meg a rangadót.
 
A mérkőzés hőse Lencse László volt, aki két gólt is szerzett a találkozón.
 
 

 
„Szerintem nem játszottunk jól, ez volt az utóbbi időszakban a leggyengébb meccsünk. Első negyedórában nem találtunk fogást a Csákváron, utána viszont eladott labda a segítségünkre jött, gólt tudtam szerezni. Maximalista vagyok, több gólt is szerezhettem volna már az ősszel, de reálisan az eddigi tizenegy találat a mérvadó. Van esélyem a gólkirályi címre, de ahhoz továbbra is így kell folytatnom. Nagyon fontos a téli szünetre az első hely, edzőtáborba is nyugodtabban tudunk menni.”
 
A Csákvár, mint már írtuk, a kezdeti lendület után alaposan visszaesett, amit jelez, egymás után 5. vereségét szenvedte el a gárda. Legutóbb november 3-án, az újonc Ajka vendégeként diadalmaskodott 2-0-ra.
 
A Csákvár az utolsó őszi fordulóban a Vác vendége lesz, míg az MTK Budaörsre látogat, ahol a klub volt legendája, az 50-szeres válogatott Bognár György a szakmai igazgató.
 
A góllövőlistát 12 találattal Birtalan Botond, a Vasas játékosa vezeti, Lencse mellett Hornyák Marcell (Nyíregyháza) és Kovács Dávid (Budafok) is 11-szer vette be eddig az ellenfelek kapuját.
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC