nb1.hu

Dragóner: Zalaegerszegről Szombathelyre – reakciók

További erősítései is lehetnek még a Halinak.

ÍME, A HALADÁS BEJELENTÉSE AZ ELSŐ TÉLI IGAZOLÁSÁRÓL:
 
"Megvan a Szombathelyi Haladás első téli igazolása:  klubunk szerződtette a legutóbb a ZTE-ben futballozó 22 éves Dragóner Filipet. A korábbi kiváló, 28-szoros válogatott belső védő, Dragóner Attila fia, Filip az FTC-ben nevelkedett,  a korosztályos együttesek után a zöld-fehérek első csapatában egy Ligakupa-mérkőzésen lépett pályára. Később futballozott Nyíregyházán, Mezőkövesden, Szegeden, majd tavaly nyáron a ZTE-hez szerződött. A kék-fehéreknél ősszel két NB I-es bajnokin kezdett, ötször csereként állt be, gólt nem szerzett, egy gólpasszt adott.  A 180 centiméter magas csatár eddigi pályafutása során összesen 13 NB I-es meccsén két, 68 NB II-es találkozóján 16 találatot jegyzett. Korábban szerepelt az U15-ös, U18-as és U19-es válogatottban is. Dragóner a napokban felbontotta zalaegerszegi szerződését és szerdán másfél évre aláírt a Haladáshoz. 
 
 

A Haladásban folytatja a ZTE támadója – NB1.hu

 

 
– Mátyus János kérésére szerződtettük Dragónert, vezetőedzőnk nagyon bízik a futballistában – sokat vár tőle – mondta Séllei Árpád a Haladás ügyvezető igazgatója. Séllei hozzátette: elképzelhető, hogy lesz még mozgás a játékoskeretben.
 
Dragónert a Haladás pénteken sajtótájékoztatón mutatja be a média munkatársai számára."
 
Mátyus János, a gárda vezetőedzője viszont már elmondta a véleményét az új szerzeményről:
 
 Filip még Nyíregyházán volt játékosom, akkor berobbant a másodosztályba, jól futballozott. Már korábban szóba került Filip neve a Haladásban is, de egy évvel ezelőtt végül Tóth Barna érkezett, ám igazából akkoris másfajta stílusú csatárban gondolkodtam. Nyáron ez a történet folytatódott, jött Simon András, aki aztán kurtán-furcsán távozott. Hiszem, hogy most végre megtaláltuk az ideális megoldást. Habár Filip még bontogatja szárnyait, fiatal kora ellenére már van NB I-es múltja, és bár az elmúlt időszak nehéz volt számára, kevés játéklehetőséget kapott, hiszem, hogy itt otthonra lel és kihozza magábából, amit tud.  A védők számára nagyon kellemetlen stíusban futballozik, dinamikus, erős játékos, ha helyzetbe kerül, jó százalékban használja ki a lehetőségeket. Úgy vélem Medgyes Zoltánnal párban roppant kellemetlen duó lesznek és hiszem, hogy megoldhatatlan feladat elé állítják a védőket és sikeresek lesznek.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC