nb1.hu

Csertői vs. Kondás – reakciók

Kiütötte a Gyirmót az ETO-t.

Egy Gyirmót-ETO FC Győr még akkor is pikáns, ha a két csapat "csak" edzőmeccset játszik egymással. A hétvégi felkészülési mérkőzést a gyirmótiak ötgólos győzelemmel zárták. Az első játékrészben Csertői Aurél együttese kétszer is a lécet trafálta telibe. A szünet után jöttek a gólok is, Lázár találatával szerezte meg a vezetést a hazai alakulat. Mayer távoli lövésével duplázta meg az előnyét a Gyirmót, majd Koltai is betalált. Később Szabó is beköszönt, a végeredményt a duplázó Mayer állította be. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a győriek előtt is adódtak lehetőségek, de Kondás Elemér tanítványai nem tudták bevenni az ellenfél kapuját. 
 
Csertői Aurél a komoly diadal ellenére is a földön maradt. 
 
"Messzemenő következtetést nem szabad levonni a mostani találkozó eredményéből, hiszen mindkét oldalon adódott több lehetőség a támadók előtt, amiből szerencsére a mieink eredményesebbek voltak" – jelentette ki a Gyirmót vezetőedzője.
 
Kondás Elemér a kihagyott helyzetekre hívta fel a figyelmet a lefújás után.
 
"Akár hat-négy is lehetett volna a vége, de amíg mi kihagytuk a nagy ziccereket, addig a frissebbnek tűnő hazaiaknak minden sikerült" – fogalmazott az ETO mestere
 
A Gyirmót a harmadik helyen áll az NB II táblázatán, a győriek pedig az ötödik pozíciót birtokolják. A két gárdát csupán egy pont választja el egymástól. 
 
Gyirmót FC Győr–WKW ETO FC Győr 5–0 (0–0)
Gyirmót, felkészülési mérkőzés, 150 néző. V.: Móri T.
Gyirmót: Rusák (Hársfalvi) – Krebsz (Villám), Hudák (Lipták), Széles (Németh B.), Zeke (Présinger) – Lázár – Májer (Szabó L.), Nagy P. (Varga P.), Vogyicska (Koltai), Herjeczki (Heffler) – Szarka (Mayer). Vezetőedző: Csertői Aurél.
ETO: Horváth T. (Gyurákovics, Rengel) – Kovács K. (Farkas B.), Bagi (Dvorschák), Vári (Gengeliczki), Kalmár O. – Vitális, Charizopulos (Vaskeba) – Irmes (Múcska), Gaál (Simon A.), Andric (Kiss M.) – Lovrencsics (Horváth Z.). Vezetőedző: Kondás Elemér.
Gsz.: Mayer (2), Lázár, Koltai, Szabó L.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC