nb1.hu

Balajti Ádám helye sincsen kőbe vésve – reakció

Vezetőedzői kilátások.

Visinka Ede a Tiszakécske vezetőedzője értékelte a felkészülést és mondta el kilátásait a hétvégén rajtóló bajnokággal kapcsolatban a klubhonlapnak.
 
– A felkészülés első két hetében a fizikális felkészülésen volt a hangsúly. Az első edzőmérkőzést a Kelen SC ellen vívtunk. Ott még ,,akadozott a gépezet”. A Bicske ellen már kimondottan jól és gólra törően játszottunk. Megérdemelt volt a 6-2-es győzelmünk. A mérkőzés képéhez hozzátartozott, hogy a bicskeiek felvállalták a nyíltsisakos játékot – emelte ki a vezetőedző.
 
A Cegléd ellen, hasonlóan, mint a Kelen SC elleni mérkőzésen 1-0-ra nyertünk. A ceglédiek rendkívül defenzív játékot mutattak be ellenünk. Így ez ellen a stílus ellen is gyakorolhattunk, csiszolhattuk a játékunkat. Ezt követően utaztunk el az edzőtáborba, Bükfürdőre. Kifogástalan körülmények között, remek pályákon készülhettünk. Az edzőtábor ideje alatt az első mérkőzést a Lendva ellen játszottuk. Ez egy bajnoki ritmusú, kiváló meccs volt a szlovén másodosztály élcsapata ellen. A nagy hőség ellenére jól teljesítettek a labdarúgók, megfelelő mérkőzésterhelést kaptak. Másnap a Siófok ellen nem játszottunk jól és kaptunk két elkerülhető gólt. Támadásban javultunk a mérkőzés alatt, így szépíthettünk, s úgy érzem maradt még a srácokban azon a meccsen. Fontos, hogy senki sem sérült meg.
 
A Budaörs elleni felkészülési mérkőzés elmaradt a hőségriadó miatt. E helyett a keret egymás között játszott egy 2X30 perces mérkőzést, ami hasznosnak bizonyult. Ezután két nap pihenő várt a labdarúgóinkra. Július 26-án, a mai napon folytatjuk a munkát immáron Tiszakécskén.  Most már a célegyenesbe fordultunk a felkészülés tekintetében. A felkészülés elérte célját, azok a játékosok is utolérték magukat, akik kicsit le voltak maradva. Mindenkinek volt ideje bizonyítani. Kell még ez az egy hét, de rendbe leszünk a bajnoki rajtra.
 
A kezdőcsapat nincs kőbe vésve, meglátjuk, hogy vasárnap kik lesznek a pályán a kezdő sípszótól a Mosonmagyaróvár ellen. Az biztos, hogy mindenkinek lesz ideje bizonyítani az előttünk álló időszakban tétmérkőzéseken is, hiszen nagyon hosszú lesz a szezon, rengeteg mérkőzéssel, többször szerda-vasárnap ritmusban és Magyar Kupa mérkőzésekkel. A keret minden tagjára szükségünk van!
 
A csapatnak még teljesen össze kell csiszolódnia, de úgy gondolom, hogy minőségben javultunk a nyár folyamán. Nem lesz könnyű dolgunk a rajton, mert jó csapat a Mosonmagyaróvár, de a jó start megalapozhatja a későbbi sikeres szereplést! – zárt gondolatait Visinka Ede."
 
Érkezők: Antal Botond (Mezőkövesd), Balajti Ádám (Vasas – kölcsönbe), Geiger Norbert (PMFC), Horváth Zoltán (DVTK), Kiss Norbert (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Máté Zsolt (Újpest – ismét kölcsönbe) Szekér Ádám (Haladás), Winkler András (Budaörs), Zamostny Balázs (Nyíregyháza)
Távozók: Beliczky Gergő (?), Benke Áron (BKV Előre), Csősz Richárd (?), Gréczi Gábor (?), Kosznovszky Márk (MTK – kölcsönből vissza), Kovács Barnabás (ZTE – kölcsönből vissza), Marsa Levente (?), Pál András (Csep-Gól FC), Simon Márk (?)
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC