nb1.hu

Robert Jarni három évre írt alá a Puskás Akadémiához

Felcsút – A horvát szakember a bajnoki címet célozza meg.

Mint arról beszámoltunk, Benczés Miklós távozott a Puskás Akadémia kispadjáról, sőt, azóta már alá is írt a másodosztályú Mezőkövesdhez a fiatal magyar szakember.

 

 

Horvát lapértesülés szerint – amelynek maga az edző is beszélt a kinevezéséről – a Pécsről távozó Robert Jarni lett a felcsúti gárda új vezetőedzője. A horvát tréner a slobodnadalmacija.hr-nek azt is elárulta, hogy hároméves szerződést kötött a Puskás Akadémiával.

 

„Felcsúton aláírtam a hároméves szerződésemet. A Puskás Akadémiánál rengeteg fiatal játékos van, ahol a klub elvárása szerint jobb eredményt kell elérni, mint tette azt a csapat az idén, mi pedig megcélozzuk a bajnoki címet. Voltak még Lengyelországból és Magyarországról is vonzó ajánlatok, de nem szerettem volna tovább várni” – mondta Robert Jarni.

 

Korábban felmerült, hogy Joan Carrillo lehet nyártól a Puskás Akadémia edzője, akinek azért kellett távoznia Székesfehérvárról Vidi klubigazgatója, Burcsa Győző elmondása szerint, mert fontosabbnak tartotta egyéni érdekeit.

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC