nb1.hu

Miriuta kiakadt: itt vannak a nyakunkon a menedzserek

Győr – Mátyus: Pekár a legtöbb süteményt evő játékos az NB I-ben.

Mint arról beszámoltunk, fantasztikus mérkőzésen az utolsó pillanatban lőtt góllal nyert a Nyíregyháza 3-2-re a Győr ellen az OTP Bank Liga 23. fordulójában. A találkozót követően Miriuta László nem bírta magában tartani az indulatait, míg Mátyus János Pekár Lászlóról nyilatkozott nem mindennapi módon.

 

Miriuta László (Győr): – Az első félidőben rosszul játszottunk, a második játékrészben már sokkal jobban. Egész héten itt voltak a menedzserek a nyakunkon, beszélgetnek a játékosokkal. Nem fogom ehhez a nevem adni. Mindenkinek más jár már a fejében. Én is ebben a szituációban vagyok, nincs már szállásom Győrben, saját pénzből ingázok Budapest és Győr között. Vagy én megyek, vagy pár játékos. Becsülettel kell dolgozni. Ha mások nem akarnak, majd játszanak a fiatalok.

 

 

Mátyus János (Nyíregyháza): – Mindenki másképp éli meg a meccset, én edzőként fantasztikusnak láttam. Színvonalas találkozó volt, a csattanó minket segített a végén. 90 percig szenvedéllyel, megfelelő mentalitással játszottunk, a szívünk a helyén volt. Már nem volt vesztenivalója a Győrnek 0-2 után, azért is változott a játék képe, na meg az ország egyik legjobb keretével találkoztunk, de nyertünk. Pekár a legtöbb süteményt evő játékos az NB I-ben, Nyíregyházán kibérelünk neki egy cukrászdát a jövő héten.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC