nb1.hu

Labda helyett járókeret: Baloghnak lumbágója van

Nyíregyháza – Seydi segített hazajutni a Szpari kapusának.

Balogh János a hétvégén egy hazatett labdáért indult el az Újpest ellen, amikor a derekához kapott, majd nem is tudta folytatni a találkozót. A kapusnak komoly fájdalmai voltak, és vannak jelenleg is. Jó hír lehet viszont a Szpari drukkereinek, hogy nincs porckorong sérv, csak lumbágó. 

 

(fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

 

– Ahogy elindultam a labdáért, éreztem, hogy becsípődött a derekam. Korábban volt már ilyen problémám, de ekkora fájdalommal soha nem járt. Úgy kellett letámogatni a pályáról, majd felfeküdtem a gyúróasztalra az öltözőben, és fájdalomcsillapítót kaptam. De semmi nem használt, így György Roland rehabilitációs edző segített beülni a kocsiba, majd L’Imam Seydi segítségével jutottam haza. A mérkőzést követő két napban felkelni sem tudtam, ma egy járókeret segítségével mentem el a kórházba. Itt viszont jó híreket kaptam, a CT vizsgálat szerint nincs porckorong sérvem, hanem egy masszív lumbágó okozza a fájdalmat. Pihennem kell, mást egyébként sem tudok tenni – mondta Balogh János a klub honlapjának.

 

A kapus a hétvégén így biztosan nem védhet. A rehabilitáció a fájdalom megszűnése után kezdődhet, ekkor olyan gyakorlatokat kell majd végeznie, amivel megerősítheti a hátizmait.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC