nb1.hu

Gosztonyi András mégis itthon találta meg az új klubját

Szombathely – A DVTK távozója 3 évre írt alá a Haladáshoz.

Mint arról beszámoltunk, hosszú tárgyalássorozaton van túl a DVTK és Gosztonyi András, amely végén elváltak egymástól a felek útjai. Ezt követően Ausztriában próbálkozott, ám a Wolfsberger AC nem szerződtette, most pedig a Haladás a hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött Gosztonyival.

 

„A Haladás nagyon akart engem, kitartóan hívott, és éreztem a vezetőedző, Mészöly Géza bizalmát, többször is beszéltem vele, kifejezett kérése volt a szerződtetésem – mondta Gosztonyi András a haladas.hu-nak. – Továbbá az is sokat nyomott a latba a döntésemnél, hogy a vezetők ambiciózus terveket vázoltak fel elém a klub jövőjét illetően. Szeretnék a magam módján én is hozzájárulni ahhoz, hogy ezek a nagyra törő tervek valóra váljanak. Örömmel írtam alá a Haladáshoz.”

 

(fotó:haladas.hu)

 

„Szerettük volna még egy minőség magyar játékossal megerősíteni a keretünket, Gosztonyi András megfelel ennek a kritériumnak – árulta el a Szombathelyi-Swietelsky Haladás trénere, Mészöly Géza. – Ambiciózus, motivált, céltudatos, a futball iránt elkötelezett embert ismertem meg benne – a tehetsége pedig adott. Véleményem szerint ezzel a szerződéssel Gosztonyi András és a Haladás is jól járt. Biztos vagyok benne, hogy nagy segítségünkre lesz.”

 

Az Ajaxban is megfordult támadót igazolt a DVSC – VIDEÓ

 

MLSZ: nem kötelező a szurkolói kártya!

 

Szurkolói kártya: klubreakciók!

 

„Nyertünk kutya” – Wintermantel az MLSZ kártya-döntésről.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC