nb1.hu

Eladó Böde Dániel góllövő cipője – segíts Eszteren!

Budapest/Paks – Összefog a kislányért a Fradi-csatár és a Paks.

Böde Dániel góllövő futballcipőjét ajánlotta fel, hogy segítsen egy súlyosan beteg paksi kislányon. A Ferencváros jelenlegi, a Paksi FC korábbi válogatott csatára jótékony árverésre bocsátotta a stoplisát. Dani a bevétellel egy súlyosan beteg paksi kislányon szeretne segíteni, akinél akut leukémiát diagnosztizáltak az orvosok. A licitre beérkezett legmagasabb összeggel az ő gyógyulását segítik.

 

Fotó: fradi.hu

 

Amikor meghallottuk a hírt, a srácokkal gyűjtést szerveztük az öltözőben, de ezen felül szeretném még a fradisták segítségét is kérni. Szeretném licitre bocsátani azt a stoplis cipőmet, amelyben több bajnoki meccsen is pályára léptem, sőt, gólt is lőttem, így talán még nagyobb az értéke. A fradisták segítségét szeretném kérni, hogy minél nagyobb összeggel tudjunk segíteni a beteg kislánynak – mondta a fradi.hu-nak Böde Dániel.

 

A licit szerdán kezdődött, és egészen a Paks elleni találkozó végéig, tehát május 16-a, szombat 18.00-ig tart. A licit 50 ezer forintról indul, a felajánlásokat a licit@fradi.hu email címre várják.

 

A kezdeményezésről a Paks honlapja is beszámolt. Nem csoda, hiszen mint azt már jelentettük, egy törzsszurkoló család gyermekéről, Eszterről van szó. A paksi klub is a Fradi-meccs végéig (tehát május 16-án, szombaton 18 óráig) gyűjt Eszter gyógykezelésére: belső körben az öltözőben és a klubházban, valamint a mérkőzés alatt a stadionban, a szurkolók számára elhelyezett perselyekben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC