Vidi-Honvéd: Supka igaza - m.nb1.hu
Magyar focihírek
minden mennyiségben

Vidi-Honvéd: Supka igaza

2018. december 02. vasárnap 19:51  | Simon Zoltán
OTP BANK LIGA

Tovább folytatódott a tendencia

Kép forrása: MOL Vidi
Mol Vidi FC–Budapest Honvéd 2-0 (1-0)
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó,  Játékvezető: Kassai Viktor
Vidi: Kovácsik – Nego, Juhász (Tamás, 77.), Fiola, Stopira – Nikolov, Hadzic, Pátkai – Huszti, Milanov (Kovács, 67.) – Scsepovics (Hodzic, 87.). Vezetőedző: Marko Nikolics
Honvéd: Gróf – Baráth, Kamber, Dino – Heffler, Gazdag (Banó-Szabó, 73.), Hidi, Nagy, Holender – Danilo ( Kukoc, a szünetben ), N’Gog (Tischler, 69.).  Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: Juhász (19.), Scsepovics (63.)
 
Tovább folytatódott az elmúlt években megszokott tendencia: hatalmas küzdelmet és nagy taktikai csatát hozott a Vidi és a Honvéd találkozása. Most is, mint az előző alkalmakkor, nagy tétje volt a rangadónak, mert a kezdés előtt a két gárda ugyanannyi ponttal rendelkezett.
 
A fehérváriak több pontot is elhullajtottak azok után, hogy hét közben pályára kellett lépniük a nemzetközi porondon, a túloldalon Supka Attila arra hívta fel a figyelmet a minap, ahhoz, hogy a legvérmesebb álmaik valóra váljanak, az kell, hogy a Vidi és az FTC ellen is eredményesek legyenek.
 
 

 
A hazaiak viszont úgy gondolták, már a meccs elejétől próbálják jelezni a kispestieknek, hogy mindenképpen meg kívánják szerezni a három pontot. Juhász gólja is ezt támasztotta alá, valamint azt is, hogy inkább a fehérváriak voltak a kezdeményezőbbek.
 
Fordulás után már éppen változtatni próbálta Supka Attila csapata játékát (ennek a szellemében cserélt), már kezdtek egyre többször bátrabban játszani az addig látottaknál, amikor Scsepovics nagyon fontos gólt szerzett, mint kiderült, ez a találat végleg eldöntötte a három pont sorsát.
 
A két csapat között így 3 pontra nőtt a különbség, de a kispestiek a zakó miatt messze kerültek az éllovas Ferencvárostól.
 
Tabella a linkre kattintva érhető el
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU