Magyar focihírek
minden mennyiségben

Tud a Honvéd új játékosa botrányairól

2019. február 12. kedd 13:18  | Simon Zoltán
OTP BANK LIGA

Hivatalos bejelentés.

Reggel jeleztük, hogy átigazolási bejelentést tesz ma a Honvéd. Íme, a kispestiek közleménye:
 
"Az eddigi karrierje alapján komoly erősítést jelentő labdarúgóval bővül a Budapest Honvéd FC kerete, miután klubunk másfél éves szerződést kötött a német színekben U21-es Európa-bajnok, Änis Ben-Hatirával.
 
A 30 esztendős támadó középpályás –aki felnőttként 11-szer lépett pályára a tunéziai nemzeti együttesben – Berlinben született, négy éven keresztül a Hertha BSC utánpótlásegyütteseiben pallérozódott, felnőttként pedig a Hamburger SV, az MSV Duisburg, az Eintracht Franfurt, a Hertha BSC és a Darmstadt profija is volt, majd a török Gaziantespor, illetve a tunéziai Esperance gárdáját erősítette.
 
Ben-Hatira a Bundesligában 101 mérkőzésen 15 gólt és 12 gólpasszt jegyez, a Bundesliga kettőben 47, 7, 7, a mérlege, a török első osztályban 14 találkozón 2 gól, valamint 1 assziszt a mérlege, a tunéziai ligában pedig nyolc mérkőzésen lépett pályára, s egyszer volt eredményes. A ballábas labdarúgó támadó középpályást játszik, középen, illetve a pálya két szélén is bevethető.
 
Természetesen klubunk is tisztában van Änis Ben-Hatira múltjával, tudunk a korábbi, kisebb és nagyobb viharokat kavaró történetekről, a Budapest Honvéd azonban labdarúgóként tekint Änis Ben Hatirára, és úgy gondoljuk – ahogy a bundabotránya után Davide Lanzafame – a tunéziai-német középpályás is megérdemel egy újabb esélyt. Ezt az esélyt pedig megkapja klubunktól, bízunk és hiszünk benne, és a játékossal az élen mindenki azért dolgozik, hogy Änis Ben-Hatirának a pályán mutatott teljesítményéről beszéljenek az emberek."
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU