Magyar focihírek
minden mennyiségben

Megszerezte a Puskás Akadémia támadóját a DVTK

2019. február 12. kedd 17:34  | Simon Zoltán
OTP BANK LIGA

Hivatalos bejelentés.

Íme, a DVTK bejelentése:
 
"Prosser Dániel a Budapest Honvéd akadémiáján lett igazolt labdarúgó 2007-ben. Az első csapatban hat évvel később, 2013. augusztus 4-én a Lombard Pápa ellen debütált. 2017 januárjában a Puskás Akadémia FC csapatához igazolt, ahonnan 2018 nyarán kölcsönbe került a román élvonalbeli Sepsiszentgyörgyhöz. Télen visszatért Felcsútra, részt vett a PAFC spanyolországi edzőtáborában, ahol a Lausanne FC elleni felkészülési mérkőzésen gólt is szerzett. A DVTK szurkolói a 27-es számú mezben láthatják majd a pályán. 
 
- Prosser Dániel korábban már többször bizonyította, hogy gólerős játékos, ezért biztos vagyok benne, hogy az érkezésével nagyobb lesz a verseny a csapatba kerülésért a támadó szekcióban - nyilatkozta Tajti József, a DVTK sportigazgatója. - Meggyőződésem, hogy a segítségünkre lesz majd a céljaink elérésében.
 
- Érkezésem előtt beszéltem Márkvárt Dáviddal és Forgács Dáviddal, mind a ketten jókat mondtak a Diósgyőrről - tette hozzá Prosser Dániel. - Azért jöttem, hogy a csapat hasznára lenni, és szeretnék sok győzelmet ünnepelni a szurkolókkal közösen. Bízom benne, hogy nagyon jól sikerül majd ez a tavasz."

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU