Magyar focihírek
minden mennyiségben

Loki: többen is visszatérnek

2019. február 12. kedd 17:24  | Simon Zoltán
OTP BANK LIGA

Felkészülés az FTC ellen.

Kép forrása: DVSC
A bajnokság talán legkellemesebb meglepetését okozva, harmadik helyen telelhetett a Loki. Herczeg András csapata viszont a várakozások alatt kezdte meg a tavaszi szezont. Az első fordulóban 0-0-át játszott az Újpesttel, majd általános döbbenetre, sima, 3-0-s vereséget szenvedett a Kisvárda otthonában.
 
Ha azonban mélyebben megnézzük a debreceni eseményeket, szembeötlő, hogy a szakmai vezető nem tud akkora játékoskeretből válogatni, mint amekkorából szeretne. A Lokinál ugyanis rengeteg a sérült, a sérülések meg soha nem jőnek jókor egy csapatnál.
 
A visszatéréseknek viszont mindig lehet örülni, pláne akkor, ha az adott gárda a listavezető, Ferencváros elleni bajnokira készül.
 
Íme, a debreceni helyzetjelentés a klub sérültjeiről:
 
„Sérülés miatt nem tudta végigjátszani a Kisvárda elleni bajnokit Bényei Balázs. Mint kiderült, a jobbhátvéd bokaszalagja megnyúlt, ezért a héten könnyített munkát végez. 
 
Aleksandar Jovanovic korábban az egyik edzésen szenvedett hasizomsérülést. A múlt héten futóedzéseket végzett, hétfőtől azonban már labdás feladatokat is végrehajt. 
 
Csősz Richárd – akinek a combhajlítója szakadt be - a héten biciklizik és erősít, míg Haris Tabakovic és Bereczki Dániel térdszalagszakadás utáni rehabilitációját végzi. 
 
Nagy Sándor tüszős mandulagyulladással küszködött, emiatt két bajnoki mérkőzésen nem is tudott védeni. A kapus szerencsére már meggyógyult, és ismét a csapattal készül.”

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU