Magyar focihírek
minden mennyiségben

Loki helyett a Puskás Akadémiában folytatja a Vidi szélsője

2019. február 12. kedd 14:33  | Simon Zoltán
OTP BANK LIGA

Hivatalos bejelentés.

A felkészülési időszak kezdetekor jeleztük, hogy Marko Nikolics, a Vidi vezetőedzője az edzőtábor után dönti majd el, hogy számít-e a Lokitól igazolt Sós Bence szolgálataira. Mint írtuk, a debreceniek szívesen visszaigazolták volna korábbi játékosukat, ám a tárgyalások nem a hajdúságiakkal, hanem a felcsútiakkal vezettek eredményre.
 
Íme, a Puskás Akadémia közleménye:
 
„Fél évig a Puskás Akadémia játékosa lesz Sós Bence. A hódmezővásárhelyi születésű, 24 éves szélső a DVSC neveltje, a 2016/17-es szezont kölcsönben a Mezőkövesdnél töltötte, hogy aztán visszatérjen anyaegyesületéhez. A 2017/18-as évadban a Loki játékosaként 20 első osztályú meccsen 3 gólt lőtt és 1 gólpasszt adott, a kupában 5 találkozón kétszer volt eredményes. Tavaly nyáron a debreceniektől a MOL Vidi FC-hez került, ahol öt bajnoki összecsapáson vették számításba.
 
„Mivel a Vidiben az ősszel nem kaptam túl sok szerepet, a januári felkészülési időszak után a stáb úgy döntött, hogy a folyamatos játéklehetőség szempontjából jobb, ha kölcsönadnak. A Puskás Akadémia ekkor keresett meg, s bár több csapat is érdeklődött utánam, a felcsútiak mellett tettem le a voksomat. A tavaszi első két mérkőzésen mutatott játékuk is jelzi, hogy a PAFC-nál nagyon komoly szakmai munka folyik, s úgy gondoltam, szeretnék ennek részese lenni. Be akarom bizonyítani magamnak, illetve a klubnak: alkalmas vagyok arra, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjak az NB I-hez és hozzásegítsem a csapatomat céljai eléréséhez.”

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU