Magyar focihírek
minden mennyiségben

Igazolást jelenthet ma be a Honvéd

2019. február 12. kedd 08:19  | Simon Zoltán
OTP BANK LIGA

Egyszer meggyepálta a társát a csapatbuszon.

Legutóbb vasárnap írtuk meg, hogy minden elismerésünk Supka Attiláé, az általa vezetett szakmai stábé és a kispesti játékosoké a Honvéd remek, megsüvegelendő teljesítménye miatt.
 
A szakmai vezető egyébként nagyjából mindenkinek beszólt a Puskás Akadémia legyőzése után, mert sokan számon kérték rajta és a futballistáin, miért nyert utoljára a csapata november elején.
 
Az nb1.hu azonban végig jelezte, milyen problémákkal küzdenek a kispestiek. Sérüléshullám, két alapember eligazolása, valamint csak két érkező, akik közül az egyik sérült, a másik meg alig használható.
 
A Honvéd azonban így is harmadik, két ponttal van lemaradva a második, jelentősen nagyobb büdzséből gazdálkodó Vidi mögött a táblázaton. Legutóbbi cikkükben fel is tettük a kérdést, hol tartanának a kispestiek, ha George F. Hemingway tulajdonos áldoz is a csapatra a téli átigazolási szezonban...
 
Nos, a jelek szerint Hemingway is úgy gondolja, ahogy az nb1.hu és mindenki, ezért a Honvéd átigazolást jelent be, honlapunk információi szerint elképzelhető, hogy már ma. Az érkező Dárdai Pál volt játékosa lesz.
 
A Honvéd ugyanis leigazolta Enisz Ben-Hatirát, aki 11-szeres tunéziai válogatott. Hatira Berlinben született, korábban játszott a Herthában, a Frankfurtban és a Hamburgban is. Három évvel ezelőtt verekedés miatt kellett távoznia Dárdai Pál csapatától, egy bajnokiról hazafelé tartva ugyanis a csapatbuszon összeveszett klubtársával, Mitchell Weiserrel, és a vita hevében tettlegességre ragadtatta magát.
 
Ben-Hatira összesen 101 mérkőzésen lépett pályára a Bundesligában, 15 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.
 
A bunyó mellett apró szépséghiba még a renoméjában, hogy április óta nem lépett pályára, így a meccshiánya adott, a fizikai állapota meg kérdéses...

LEGFRISSEBB HÍREK

2019. április 22. 09:16
Feljut a Vasas? NB2

Feljut a Vasas?

Szanyó Károly a szurkolókról is említést tett.

PNDRGN.HU

SPORT365.HU