Magyar focihírek
minden mennyiségben

Hiányzik a tűz: Kovács István elgondolkodtató nyilatkozata

2019. február 11. hétfõ 09:52  | Bíró Ádám
OTP BANK LIGA

A Vidi játékosa elárulta, mi a gond a csapattal.

Rémálomszerűen indult a tavasz a MOL Vidi szempontjából. A fehérvári csapat előbb a Puskás Akadémiától, majd a Diósgyőrtől szenvedett hazai pályán vereséget, így a csapat hátránya már 9 pont a listavezető Ferencvárossal szemben.
 
Kovács István a DVTK elleni fiaskót követően arról beszélt, hogy mindenki azt kapja a futballtól, amit megérdemel. A középpályás szerint a fehérvári futballistákból jelenleg hiányzik a sikeréhség.
 
"Egyáltalán nem nehéz értékelni az összecsapást: gratulálunk a Diósgyőr csapatának, megérdemelten nyertek. A futball mindenkinek azt adja, amit megérdemel. Úgy tűnik, hogy nekünk a tavaszi kezdet a kudarcokról szól, hiszen hazai pályán két mérkőzést is elveszítettünk olyan csapatok ellen, akik ellen három-három ponttal kalkuláltunk. Talán abban leledzik a csapat alapproblémája, hogy azt a sikert, amit ősszel elértünk, nem tudjuk meglovagolni. Hiányzik a sikeréhség. Azt nem lehet elvitatni tőlünk, hogy igyekszünk eredményesen játszani, megnyerni a mérkőzéseket, de nincs ott a szemünkben a tűz. A felkészülési időszak nem is a csapategységről szól, mert azt nem az edzőtáborok, edzések, barátságos meccsek építik, hanem a tétmeccseken elért sikerek és azok a kudarcok, amikből tanulni lehet. Profi játékosok vagyunk, voltunk már ennél nehezebb helyzetben is, nem szabad feladnunk" - nyilatkozta a válogatott játékos.
 

LEGFRISSEBB HÍREK

2019. április 22. 09:16
Feljut a Vasas? NB2

Feljut a Vasas?

Szanyó Károly a szurkolókról is említést tett.

PNDRGN.HU

SPORT365.HU