Magyar focihírek
minden mennyiségben

Dühről és a Vidiről is beszélt a Derbi után Dibusz

2019. február 11. hétfõ 10:57  | Bíró Ádám
OTP BANK LIGA

A Fradi kapusa elmondta, milyen érzés volt a hajrában gólt kapni.

Csak részben tudta kihasználni a Ferencváros a MOL Vidi újabb botlását. A zöld-fehérek az Újpest otthonában vizitáltak az OTP Bank Liga legutóbbi játéknapján, és a lila-fehérek Simon Krisztián 93. percben esett góljával tudtak pontot csenni ősi riválisuktól. 
 
Az 1-1-es döntetlent követően Dibusz Dénes többek között csalódottságról és dühről is beszélt a fradi.hu-nak. A hálóőr emellett a székesfehérváraik vesszőfutásáról is elmondta a véleményét.
 
"Természetesen csalódottak és dühösek vagyunk, hiszen nagyon közel voltunk hozzá, hogy megnyerjük a derbit. Az utolsó pillanatban mindig szörnyű érzés gólt kapni, most sincs ez másképp. Sok esetben sikerült tisztázniuk a védőknek vagy nekem, az utolsó esetben sajnos nem. Szép lett volna úgy kezdeni az új évet, hogy a Honvéd után az Újpestet is legyőzzük, de ez most sajnos nem jött össze, a jövő héten nyernünk kell Debrecenben. A Vidi példája mutatja, hogy nem egyszerű folyamatosan nyerni a találkozókat. A tavaszi két forduló után nőtt az előnyünk, ennek örülhetünk, de sok mérkőzés van még hátra, és bár most még kevésbé tudjuk ezt értékelni, ennek az egy pontnak is lehet jelentősége a későbbiek folyamán" - fogalmazott Dibusz.

LEGFRISSEBB HÍREK

2019. április 22. 09:16
Feljut a Vasas? NB2

Feljut a Vasas?

Szanyó Károly a szurkolókról is említést tett.

PNDRGN.HU

SPORT365.HU