Magyar focihírek
minden mennyiségben

Dárdairól és a botrányairól is kérdezték a Honvéd új szerzeményét

2019. február 12. kedd 17:05  | Simon Zoltán
OTP BANK LIGA

Nem akart mindenről nyilatkozni.

Mint már jeleztük, szerződést kötött a Honvéd Änis Ben-Hatirával, aki volt már Dárdai Pál játékosa a Herthánál, de három évvel ezelőtt verekedés miatt kellett távoznia. Egy bajnokiról hazafelé tartva ugyanis a csapatbuszon összeveszett klubtársával, Mitchell Weiserrel, és a vita hevében tettlegességre ragadtatta magát.
 
Azt is megírtuk róla, hogy hónapok óta nem lépett pályára, így a józan ész azt diktálja, hogy fokozatosan kell beépítenie a csapatába Supka Attila vezetőedzőnek.
 
A renitens középpályás hosszabb interjút adott a klub honlapjának, a beszélgetés során beszélt Dárdai Pálról, de a botrányairól nem igazán akart nyilatkozni.
 
Dárdai Pál:
„Emlékszem, a szakember akkor tette meg az első lépéseit felnőttedzőként, egyébként ő az egyetlen magyar, akit személyesen ismerek. Nehéz helyzetben vette át a Hertha irányítását, de remekül dolgozik, nem véletlen, hogy már négy éve ő vezeti a csapatot, lépésről lépésre fejlődik ő és a Hertha is, szerintem a következő években is előre léphetnek majd...”
 
Balhék:
„Erről nem szeretnék bővebben beszélni, nem is ezért vagyok itt, hogy ez legyen a téma.  Történt egy-két dolog az életemben, bár ez nem közvetlenül a pályához köthető, inkább a közösségi médiát, illetve a magánéletemet érinti. Sajnálom, hogy ez így alakult, engem mindig a jó szándék vezérelt, szerettem volna segíteni az embereknek, például ezért támogattam egy alapítványt, ez azonban csak egy icipici része a személyiségemnek, az életemnek, ezért tényleg nem szeretnék bővebben beszélni róla. Azért vagyok itt, hogy futballozzak, és hogy sikeres legyek a Honvéddal. Csak ez számít.”
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU