Böőr Zoltán visszatér Debrecenbe? - m.nb1.hu
Magyar focihírek
minden mennyiségben

Böőr Zoltán visszatér Debrecenbe?

2018. június 12. kedd 21:13  | Bíró Ádám
OTP BANK LIGA

Magyarország - Az újpesti búcsúról is beszélt.

Az nb1.hu számolt be először arról, hogy Böőr Zoltán távozik az Újpesttől. A lila-fehérek egykori klubmenedzsere a haon.hu-nak beszélt a döntés okairól.
 
"Nekem is elég volt az elmúlt három év, mert kijutott a munkából bőven, de az kifejezetten szándékos volt a részemről, hogy egy sikeres idény után távozzam. Ez a szezon több mélypontot tartogatott, a címerváltás, a büntetésként kapott öt zárt kapus meccs, tehát sok volt a nehézség. Ősszel jött egy váltás a vezetőségben, végre tudtunk igazolni, a szerződtetett játékosok beváltak, és lassan egy csomó mindent rendbe tettünk. Normalizáltuk a viszonyt a szurkolókkal, a szövetséggel is jó munkakapcsolat alakult ki, ezek mind-mind kézzel fogható sikerek voltak. Ez pedig a csapat eredményességével is párosult, az utolsó két hét pedig valóban csak a boldogságról szólt" - nyilatkozta Böőr.
 

Böőr játékosként több évet lehúzott Debrecenben, így adódik a kérdés, hogy visszatér-e a cívisvárosba.
 
"Annyit tudok mondani, mindenre nyitott vagyok. Az biztos, hogy más életritmust képzelek el magamnak, majd meglátjuk, milyen lehetőségeim lesznek" - jelentette ki Böőr.
 
 
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU