Magyar focihírek
minden mennyiségben

A futball egyik örök igazságáról beszélt Csertői

2019. február 10. vasárnap 20:13  | Bíró Ádám
OTP BANK LIGA

Két ellentétes félidőt látott a paksi vezetőedző.

Sokáig úgy festett, hogy a Paks otthon tartja a három pontot a nagyon nehéz helyzetben lévő Haladás ellen, ám a szombathelyiek a 81. percben egalizáltak, így 1-1-es döntetlennel zárult a bajnoki.
 
Csertői Aurél szerint az első félidőben a Tolna megyei alakulat akarata érvényesült, ám a szünet után a játékosai ráültek az eredményre, amit a Hali könyörtelenül megbüntetett.
 
„Ketté kell osztanom a meccset. Óriási különbség volt az első és a második játékrész között. Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült. Úgy vezettünk, hogy ellenfelünknek lehetőségei sem voltak. Bebizonyosodott, hogy a második 45 percben nem lehet ráülni az 1-0-s vezetésre. Úgy vettem észre, tudat alatt ki akartuk húzni a végéig, ez óriási hiba volt. Pontatlanok voltunk, nem tudtunk párharcot nyerni, mélyen behátráltunk. Egygólos vezetésünknél meccslabdát hibáztunk, valamint a 3-2-es szituációkat nem tudtuk lejátszani a megfelelő módon. Az NBI-ben ezeket a támadásokat góllal kell befejezni, és lezárhattuk volna az összecsapást, ehelyett a végén örülnünk kellett a döntetlennek” - fogalmazott Csertői Aurél.

LEGFRISSEBB HÍREK

2019. április 22. 09:16
Feljut a Vasas? NB2

Feljut a Vasas?

Szanyó Károly a szurkolókról is említést tett.

PNDRGN.HU

SPORT365.HU