Szlovákia-Magyarország: az MLSZ közleménye a jegyekről - m.nb1.hu
Magyar focihírek
minden mennyiségben

Szlovákia-Magyarország: az MLSZ közleménye a jegyekről

2019. március 14. csütörtök 17:13  | Simon Zoltán
MAGYAR VÁLOGATOTT

Utalványokat kell beváltani.

Kép forrása: MLSZ
Március 16-ától lehet beváltani a Szlovákia–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre szóló utalványokat jegyekre – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség, amely arra kéri a drukkereket, lehetőség szerint még Magyarországon váltsák ki belépőiket a találkozóra.
 
Az MLSZ közleménye emlékeztet, a szlovákok elleni nagyszombati mérkőzésre utalványokat vásárolhattak a szurkolók, ezeket a találkozó előtt hivatalos meccsjegyre kell beváltani. Erre az elutazás előtt Budapesten, a Ticket Express Bálnában (Fővám tér 11-12. I. em) lesz lehetősége a drukkereknek március 16-án szombaton, valamint 18-án hétfőn és 19-én kedden nyitvatartási időben, valamint 20-án, szerdán 14.00 óráig.
 
„A meccs napján a nagyszombati City Aréna vendégpénztáránál szintén lehetőség nyílik a jegyek átváltására, 12 órától a mérkőzés kezdetéig. Az utalványok névre szólnak, kizárólag azok a szurkolók léphetnek be a stadionba, akiknek a neve szerepel az utalványon, és az átváltáskor igazolták személyi azonosságukat. Fontos információ, hogy azok a szurkolók, akik a mérkőzés napján 16.30 óra után veszik fel hivatalos belépőjüket, a rendőrségi lezárás miatt már nem hagyhatják el a stadion területét”  – fogalmaz a szövetség, arra kérve a szurkolókat, lehetőleg még Magyarországon váltsák át a belépőiket.
 
„Amennyiben ezt a mérkőzés helyszínén teszik meg, mielőbb érkezzenek meg a stadionhoz, ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy nem jutnak be a mérkőzés kezdetére a lelátóra.”
 
A találkozóra az összes vendégjegy elfogyott.
 
„Ezért arra kérjük a magyar drukkereket, hogy csak azok induljanak útnak, akik hivatalos belépővel, vagy hivatalos belépőre váltható utalvánnyal rendelkeznek”.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU