nb1.hu

Nagy Ádám fontos győzelem részese volt, megszakadt Baloghék remek sorozata

A szomorú közjáték sem zavarta meg a Speziát.

A Serie B 31. fordulójában fontos mérkőzést játszott a tabella 18. helyén álló Spezia a 17. Ascolival. A kiesési rangadón ott volt a hazaiak kezdőcsapatában a magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám.

A találkozó 12. percében megszerezte a vezetést a Spezia: egy remek bal oldali beadás után Vignali fejelt a hálóba. 12 perccel később Rodriguez egy pazar lövéssel egyenlített. A második játékrész elején Hristov maradt üresen egy hazai szögletet követően, aki a kapufáról kipattanó labdát juttatta a hálóba. A meccs 89. percében egy idős szurkoló rosszul lett és szívmasszázst kellett alkalmazni nála, mielőtt a kórházba szállították. A közel félórás játékmegszakítás után már nem született gól, a Spezia a 2-1-es győzelmének köszönhetően már 16. a tabellán és nagy lépést tett a bennmaradás felé.

A játéknap másik mérkőzésén a Balogh Botond nélkül felálló listavezető Parma 2-0-s vereséget szenvedett hazai pályán. A remekül védekező Catanzaro ezzel a győzelemmel egy nyolcmeccses veretlenségi sorozatot szakított meg, ám ettől függetlenül a Parma még mindig magabiztosan, 7 pont előnnyel vezeti az olasz másodosztályt.

A magyar származású csatár elintézte Stylesékat, Szalaiék nagy skalpot gyűjtöttek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC