nb1.hu

Ifjabb Dárdai Pál gólpasszal vette ki a részét a Hertha sikeréből

A magyar játékost a második félidő derekán cserélték le.

A német másodosztály 21. fordulójában a Fürth otthonában vizitált a Hertha vasárnap délután. Dárdai Pál együttesében kezdett Dárdai Palkó, aki a bizalmat a 34. percben gólpasszal hálálta meg. A magyar játékos asszisztjából Kempf profitált. A szünetig újabb találat már nem esett, így a Hertha várhatta jobb helyzetből a folytatást.

A második játékrészben Hrgota betalált, így 1-1-re módosult az állás. A 63. minutumban jött az újabb fordulat, mivel Kempf ismét megvillant, ennek köszönhetően újra megszerezte a vezetést a Hertha. Később kiderült, hogy Kempf ezzel a megmozdulásával a végeredményt is beállította. Azzal talán nem okozunk senkinek meglepetést, hogy a találkozó egy rövid ideig félbeszakadt. Ebben a cikkünkben már írtunk arról, hogy mostanság miért szaporodtak el az ilyen események Németországban:

Közeledik az Eb, de Németországban tovább tüntetnek a szövetség ellen

Dárdai Palkót a 67. percben cserélte le Dárdai Pál. A Hertha keretébe ezúttal nem került be Dárdai Márton és Dárdai Bence sem. A Hertha a nyolcadik, míg a Fürth a negyedik helyen áll a tabellán. A találkozót egyébként a berliniek 10 emberrel fejezték be, mivel a ráadásban megkapta a második sárgáját Niederlechner.

2. Bundesliga
Greuther Fürth–Hertha BSC 1-2

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC