nb1.hu

A Budapest Honvéd tulajdonosa a klub eladásáról beszélt és a szurkolókhoz is szólt

A NB II 12. helyén szerénykedő Budapest Honvéd tulajdonosa, Bozó Zoltán a sportal.hu-nak adott interjújában elárulta, valóban zajlanak a tárgyalások a klub eladásáról.

„Tény, hogy hónapok óta folynak a tárgyalások, melynek eredményeként a klubnak új tulajdonosa lehet. Az egyik lehetséges vevővel már bő fél éve tart az egyeztetés.”

A kispesti klub tulajdonosa az eladás folyamatáról is beszélt.

„Normális esetben ez úgy működik, hogy az ember először eldönti, belevág egy ilyen üzletbe, majd megkeresi a megfelelő partnert. Teszem hozzá jelentkeztek komolytalan érdeklődők is, de szóba se kerülhetett, hogy olyanok kezébe kerüljön a klub, akik nem a hagyományoknak megfelelően működtetik.”

A Honvéd jelenleg a várakozások alatt teljesít, április 7-ére pedig figyelemfelkeltő megmozdulást szerveznek a kispesti szurkolók.

Azzal tökéletesen egyetértek, hogy az a teljesítmény, amit a csapat mutat, bőven hagy kívánnivalót maga után. A tulajdonosi kör ugyanúgy látja ezt, mint a szurkolók.

„Az eredmények elmaradása miatt osztozom a szurkolók elégedetlenségében. Kérem őket, hogy ne üljenek fel az esetleges provokációnak. Ez egy figyelemfelkeltés felénk, de azt már sikerült elérni.”

A Budapest Honvéd vasárnap a tabella 4. helyén álló Szegedet látja vendégül az NB II következő fordulójában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC