ZTE-Vidi: Márton sokat sejtető szavai a jövőjéről - REAKCIÓK

Carrillo elismerte.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint ismeretes, 1-1-es döntetlennel zárta az évet a ZTE és a Videoton, egy hatalmas hőségben lejátszott találkozón. Viszonylag hamar vezetést tudott szerezni a Vidi, viszont a hajrában Babati szépségdíjas góljával egyenlített a ZTE. Joan Carrillo szerint benne maradt két pont a meccsben, míg Márton Gábor reagált Sallói István ,,teasüteményes" nyilatkozatára.

 

ZTE-Vidi: búcsú az év góljával - GÓLOK TÖRTÉNETE - NB1.hu

 

 

Ezt mondták el a meccs után a vezetőedzők:

Joan Carrillo (Videoton): „A nagy meleg mindkét csapatot kihívás elé állította, a hazaiaknak és nekünk is meg kellett küzdenünk ezzel a körülménnyel is. A mérkőzés előtt ez nekünk sikerült jobban, szinte góllal kezdtünk, jöttek a helyzetek is, de nem sikerült befejeznünk a meccset, nem jött a második találat. A második játékrészben pedig egy hihetetlen góllal egyenlíteni tudtak a hazaiak. El kell ismerni, ezt követően voltak nekik is lehetőségeik, de összességében úgy érzem, hogy nekünk két pont benne maradt ebben a bajnokiban – jobban kellett volna menedzselnünk ezt a mérkőzést, és akkor győztesen távozunk.”

Márton Gábor (ZTE): „Az volt a célunk, hogy a remek közönségünk előtt győzelemmel zárjuk a bajnokságot. Emellett szerettünk volna három pontot szerezve odaérni az ötödik helyre. De azt látnunk kell, hogy a Fehérvár még a pihentetésekkel, hiányzókkal együtt is egy jó csapat. Nézők szempontjából biztosan szórakoztató volt a meccs, a kispadról nem annyira, de mindkét csapatnál voltak lehetőségek. Az elmúlt időszakot tekintve azt tudom mondani, hogy nagyon nagy dolgot vitt véghez a csapat. Amilyen mélyről ezek a srácok visszajöttek... gratulálok nekik. A jövőmmel, jövőnkkel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy elkezdődtek az egyeztetések a játékosokkal, és velem is. Úgy néz ki, a teasütemény előtt végül én lettem a befutó."

 

Dráma Debrecenben, megmenekült az Újpest és a Várda - GÓLOK TÖRTÉNETE, TABELLA - NB1.hu

 

 

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink