ZTE-Vidi: két tizenegyes, gólparádé és óriási fordulatok - GÓLOK TÖRTÉNETE

Visszatért az egerszegiek exedzője.

Forrás: molfehervarfc.hu

ZTE-MOL Fehérvár 3-3 (2-2)

Márton Gábor szempontjából pikánsnak ígérkezett a ZTE-MOL Fehérvár mérkőzés. A tréner jelenleg a fehérváriakat irányítja, a Fejér megyeiekhez a nyáron pont a ZTE-től érkezett. Márton egykori és jelenlegi együttese egy izgalmas és fordulatos mérkőzést vívott egymással. Bő negyedóra alatt három gólt is láthatott a publikum, aztán Nikolics duplájával már 3-2-re vezetett a Vidi. A végeredményt végül a szintén két találatot szerző Babati állította be. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: NIKOLICS NEMANJA

Jól kezdte az új szezont a MOL Fehérvár játékosa, az első félidőben egy tizenegyest értékesített, majd a második játékrészben már akcióból is bevette az egerszegiek kapuját.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: BABATI MÁSODIK GÓLJA

Nikolicshoz hasonlóan Babati is jó eséllyel pályázott a meccs legjobb embere címre. A ZTE játékosa szintén duplázott, a 74. percben gólra váltotta a tizenegyest, amit maga harcolt ki. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

2. perc: Muszliu hibázott nagyot, ezt pedig góllal büntette Babati. A ZTE játékosa 12 méterről vette be Kovácsik kapuját (1-0).

Security Check Required

 

10. perc: Szöglet után Stopira lövése lepattant, a labda Evandro elé került, aki hét méterről köszönt be (1-1).

Security Check Required

 

16. perc: Egy nagy bedobást követően Szépe fejelt, a labdába még Stopira is beleért, de tisztázni nem tudott (2-1). 

Security Check Required

 

43. perc: Bamgboye harcolt ki tizenegyest a fehérváriaknak. A labda mögé Nikolics állt, a rutinos csatár lába nem remegett meg (2-2).

Security Check Required

 

60. perc: Nikolics elé került a labda az egyik egerszegi védőről, a fehérvári csatár pedig 17 méterről a bal felsőbe tekert (2-3).

Security Check Required

 

74. perc: Babatit állították meg szabálytalanul a fehérváriak a tizenhatoson belül. A tizenegyest a sértett értékesítette (3-3).

Security Check Required

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT: 

Az egerszegiek a következő fordulóban Mezőkövesden vendégeskednek, ezt a meccset pénteken rendezik meg. A MOL Fehérvár szombaton az Újpest ellen vereséggel nyitó Paksot fogadja. 

JEGYZŐKÖNYV:

ZTE FC-MOL Fehérvár FC 3-3 (2-2)
Zalaegerszeg, 4375 néző, v.:
Bogár
gólszerzők: Babati (2., 75., a másodikat 11-esből), Szépe (16.), illetve Evandro (11.), Nikolics (44., 61., az elsőt 11-esből)
sárga lap: Bobál (34.), Könyves (66.), illetve Hangya (38., Evandro (45+3.), Stopira (73.)
ZTE FC: Demjén - Tanasin, Szépe (Zivko, 53.), Bobál D., Gergényi (Kovács B., 68.) - Sankovic, Lesjak, Bedi - Szánthó (Dragóner, 76.), Babati, Könyves
MOL Fehérvár FC: Kovácsik - Bolla (Petrjak, a szünetben), Musliu, Stopira, Hangya - Pátkai, Houri - Nego, Evandro (Hodzic, 81.), Bamgboye - Nikolics (Zivzivadze, 62.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTÉS:

21.00:

Visszatérés? A válogatottságról kérdezték Nikolicsot - NB1.hu

 

21.52:

ZTE-MOL Fehérvár: intenzív futball és sokkos állapot - REAKCIÓK - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink