ZTE: újabb kulcsember sorsa dőlt el

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Alakul az újonc Zalaegerszeg kerete a következő szezonra. A kék-fehér klub vezetősége Bobál Gergellyel is dűlőre jutott, a gólerős futballista egy évre szóló szerződést írt alá. A kontraktusról a kék-fehérek a következő közleménnyel számoltak be:
 

Átigazolási terveiről beszélt a ZTE edzője - NB1.hu

Böde Dániel esetleges érkezése is szóba került.

"Már ötödik alapemberünkkel egyezett meg a folytatásról Végh Gábor tulajdonos: a csapatunkba - korábbi egerszegi játéka, majd csákvári időszaka után - télen visszatért Bobál Gergely további egy évre kötelezte el magát a ZTE-hez.
 
Bobál a tavasz folyamán, ZTE-mezben kilenc gólt szerzett, az egész szezont pedig tizenhét találattal fejezte be. Kilenc góljával a 15-tel az élen záró Babati Benjamin mögött, Gajdos Zsolttal holtversenyben házi ezüstcipősünk, azaz második legeredményesebb játékosunk lett, 17 találatával pedig az NB II góllövőlistáján zárt negyedikként.
 
Tavasszal kék-fehérben 15-ször kezdőként, kétszer pedig csereként lépett pályára. Hozzáállását dicséri, hogy amikor csereként vetette be dr. Dobos Barna vezetőedző, mindkétszer fontos góllal segítette a csapatot. Csatárunk a hosszabbítás után elmondta, nagy elánnal veti majd bele magát az NB I-es felkészülésbe, a bajnokikon pedig góljaival szeretné győzelmekhez segíteni a ZTE-t."
 
Az egerszegiek korábban Barczi, Grumics, Babati és Kocsis szerződését is meghosszabbították. 

Legfrissebb híreink