ZTE: terveiről is mesélt a Vidi elleni meccs hőse

„Ez maga az álom!”

Forrás: ZTE

A szerdai Magyar Kupa meccs hőse Hegedűs Olivér volt, aki élete első felnőtt tétmeccsén lépett pályára Zalaegerszegen. Csodacserének bizonyult, hiszen oroszlánrész vállalt a meccs eldöntésében, góllal és gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

A meccs másnapján így nyilatkozott:

,,Fantasztikus érzés, rengeteg gratulációt kaptam a közösségi médiában és személyesen is.  Az osztálytársak, a család és a tanáraim mind-mind gratuláltak. Amikor reggel mentem az iskolába, kíváncsi voltam a reakciókra, amik érkeztek is, és a médiaérdeklődés sem maradt el, ami persze jólesett."

Arra a kérdésre, hogy számított-e a lehetőségre, ezt felelte:

,,Utalások voltak rá a meccs előtt, hogy lehetőséget kaphatok, mondtam is, hogy nem fogok félni, hogyha beállok. Köszönöm a lehetőséget a vezetőedzőnek és a stábnak! Most nagyon kijött a lépés, kellett hozzá a szerencse is, de nekem is ott kellett lennem, hogy sikerüljön gólpasszt adni és gólt lőni. Ha csak gólpasszt adtam volna, az sem lett volna rossz debütálásnak, de az, hogy a második labda is úgy jött, hogy be tudtam góllal fejezni a támadást, a hab volt a tortán, sőt, inkább a habon a cseresznye."

A terveiről pedig így nyilatkozott:

,,Örülök a jelenlegi helyzetnek, de nem akarok telhetetlen lenni, és tudom, hogy rengeteget kell még fejlődnöm, hogy rendszeresen bekerüljek a csapatba. Szeretnék mindent úgy csinálni, ahogy eddig, nem akarom, hogy ez a gól később teher legyen a számomra. Higgadtan szeretnék játszani, a saját dolgomra koncentrálni, és egyre jobb teljesítményt nyújtani, hogy a jövőben is számítsanak rám. Minden edzőm támogatott, hogy idáig eljussak, és próbálták belőlem kihozni a maximumot, valamint a legjobb tanácsokkal ellátni, hogy az adott poszton mire figyeljek. Annak idején azt is alig akartam elhinni, amikor Sallói István sportigazgató közölte velem, hogy idén az első csapattal edzhetek és lehetőséget kapok majd a kupameccseken, de az, hogy a Fehérvár ellen, tévés mérkőzésen góllal és gólpasszal mutatkoztam be a ZTE Arénában, az maga az álom!"

Legfrissebb híreink