ZTE-Puskás: tökéletes ikercsere

Remek gólok döntöttek.

Forrás: ZTE FC/Facebook

Nagy lépést tett a bennmaradás kiharcolásához a ZTE, otthon tudta tartani mind a 3 pontot a dobogóra hajtó Puskás Akadémia ellen. A meccs első félideje nem hozott gólt, ám a fordulás után a Bobál testvérek góljainak köszönhetően eldőlt a találkozó sorsa a hazaiak javára. Ezzel a 8. helyre lépett előre a ZTE, míg a Puskás Akadémia nem tudta kihasználni a Mezőkövesd botlását. 

A MECCS FŐSZEREPLŐI: A BOBÁL IKERTESTVÉREK

A ZTE mind a két találatát Bobál vezetéknevű játékos szerezte, az első Gergely, a másodikat a helyére beálló Dávid. A testvérek a találataikkal eldöntötték a meccset, így a csapatuk egy nagy lépést tett a bennmaradás kiharcolásához.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: MEBRAHTU KAPUFÁJA

Az 53. percben nagyon közel járt az egyenlítéshez a Puskás Akadémia, ám Mebrahtu lövése a kapufán csattant. Ha próbálkozásból gól lett volna, akkor nagyon máshogy alakulhatott volna a végeredmény.

A GÓLOK TÖRTÉNETE

48. perc: Nagy Zsolt hibáját használta ki Bobál Gergely, aki 18 méterről egy hatalmas gólt szerzett.

Security Check Required

(null)

85. perc: Bőle ívelt egy szabadrúgást középre, a pálya jobb oldaláról, amire Bobál Dávid érkezett és remekül csúsztatta a labdát az ellenfél hálójába.

Security Check Required

(null)

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A következő fordulóban egy újabb dobogóra hajtó csapat lesz a ZTE ellenfele, a DVTK vendége lesz a zalai együttes. A Puskás Akadémiára némileg könnyebb feladat vár, a már kiesett és csak a becsületéért harcoló Kaposvárt fogadja hazai pályán.

JEGYZŐKÖNYV

ZTE – Puskás Akadémia 2-0

ZTE FC: Demjén - Bolla, Szépe, Katanec, Tamás K. - Lesjak, Mitrovic (Kocsis, 82.) - Bőle (Ostrek, 90.), Radó (Ikoba, 90.), Babati (Bedi, 59.) - Bobál G. (Bobál D., 83.)

Puskás Akadémia FC: Tóth B. - Radics, Meissner, Spandler, Nagy Zs. - Urblík (Deutsch, 76.) - Slagveer (Sós, a szünetben), Plsek (Favorov, 57.), Knezevic, Gyurcsó - Vanecek (Mebrahtu, a szünetben)

gólszerzők: Bobál G. (48.), Bobál D. (86.)

REAKCIÓK: HAMAROSAN

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink