ZTE-Paks: túlpörgés kizárva - ELŐZETES

Újabb lökésért harcolnak.

Forrás: paksifc.hu

Kiesési rangadóval zárul a szombati játéknap, Zalaegerszegre látogat a Paks.

A ZTE remek formában van, ha ezt meg tudja őrizni a csapat, akkor elkerüli a kiesést. Márton Gábor nehéz meccsre számít, de elmondása szerint nem szabad túlpörögniük a meccset.

Ezt mondta el a zalaiak edzője a meccs előtt:

"Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen egy, a bennmaradásért folytatott harcban rivális csapattal találkozunk, de túlpörögnünk sem szabad a meccset, hiszen nem ez az egy találkozó dönt a végelszámolásnál. Viszont aki nyer, az könnyebb helyzetbe kerül, és ez a csapat mi szeretnénk lenni. Két jó formában lévő együttes találkozik szombaton, tudjuk, hogy a Paksnak is vannak veszélyes játékosai, de egyben van a csapatunk, így hiszek abban, hogy meg fogunk birkózni ezzel a feladattal is."

A legutóbbi körben a Paks egy hihetetlen hajrával, pontot tudott menteni a Fradi ellen. Ez hatalmas lökést adhat Bödééknek, Osztermájer Gábor elmondása szerint a döntetlen a lehető legrosszabb eredmény lenne.

Így nyilatkozott a Paks mestere a meccs előtt:

„Tudjuk, hogy ellenfelünk jó formában van. Egy vérbeli hatpontos mérkőzés lesz, ahol számunkra a legrosszabb eredmény a döntetlen lehet, hogy továbbra is versenyben maradhassunk a környezetünkben lévő csapatokkal. Nem zárom ki a győzelmet sem, sőt, igazából a három pontért megyünk. Ha újabb sikert aratnánk, az újabb lökést adhatna számunkra a hátralévő fordulókra. Az első két találkozásunkból nem lehet kiindulni, most mindkét csapatnál merőben más a helyzet.”

21.05: ZTE-PAKS

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink