ZTE-MTK: hiába keresték Waltner Róbertet

Komoly hiányzói vannak a vendégeknek.

Forrás: ZTE/Facebook

A ZTE az előző fordulóban 5-2-re kikapott a Pakstól. A fiaskót követően elkezdtek arról pletykálni, hogy veszélyben lehet Waltner Róbert állása. Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy elvileg Aczél Zoltánnal is felvették a kapcsolatot az egerszegiek:

A Zalaegerszeg ma az MTK-t fogadja. A zaol.hu szeretett volna nyilatkozatot kérni Waltnertől, de ez a terv nem valósulhatott meg:

"Az MTK elleni mérkőzést megelőzően a ZTE sajtóosztálya felé jeleztük, hogy a vasárnapi összecsapással kapcsolatban keresni fogjuk a vezetőedzőt, ám azt a választ kaptuk: a vezetőedző és az edzői stáb a kiemelten fontos vasárnapi mérkőzésre koncentrál, kérik ennek a tiszteletben tartását. És még annyit: a megkeresésre a későbbiekben térjünk majd vissza. Egy meccs beharangozójára nehéz lenne utólag visszatérni…" - írja a megyei portál.

Az MTK győzött a Mezőkövesd ellen a múlt héten, de a siker vezéráldozatokkal járt. Nagy Zsombor és Marko Perkovic is megsérült, így egy-két hónapot biztosan ki kell hagyniuk.

"Az MTK régóta nem nyert a ZTE ellen idegenben, tehát tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz. Technikás támadóik vannak, bár egyelőre nem szerepelnek jól idén, a Paks ellen kaptak ki a legutóbbi fordulóban. Tudjuk, saját magunkra kell koncentrálni, de vannak hiányzóink, így nem lesz könnyű dolgunk. Fontos meccs lesz, hiszen előrébb jöhetünk a tabellán egy győzelemmel, és bízom benne, hogy jól fogunk játszani" - nyilatkozta Giovanni Costantino, az MTK trénere.

A ZTE-MTK meccs 14.15-kor kezdődik.
 

Legfrissebb híreink