ZTE-MOL Fehérvár: intenzív futball és sokkos állapot - REAKCIÓK

Nem ilyen kezdésben bízott Márton Gábor.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár fordulatos mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott a Zalaegerszeg otthonában. A fehérvári csapatban Nikolics Nemanja duplázni tudott, a hazaiaknál pedig Babati köszönt be kétszer. 

ZTE-Vidi: két tizenegyes, gólparádé és óriási fordulatok - GÓLOK TÖRTÉNETE - NB1.hu

 

Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékelte a remit.

Boér Gábor: "Nagyon jó első félidőt produkáltunk. Az első húsz percben olyan intenzív futballal rukkoltunk elő, amelyet nem lehetett bírni az egész mérkőzés alatt. Kétszer is előnybe kerültünk, majd az első félidő végén elkerülhető gólt kaptunk. Teljesen más lett volna a játék képe, hogyha a félidőben előnnyel vonulhatunk az öltözőbe. A második félidőt szintén intenzív játékkal szerettük volna nyitni, azonban ekkor már nem voltak frissek a lábak, ettől függetlenül vesztett állásból is vissza tudtunk jönni, ezt mindenképpen nagy fegyverténynek tartom. Amit mentalitásban, koncentrációban és szenvedélyben kivittünk a pályára, az rendben volt, kompenzálni tudtuk a Vidi minőségbeli különbségét." (molfehervarfc.hu)

Márton Gábor: "Nem így szerettük volna kezdeni a mérkőzést. Sajnos rögtön az elején hibáztunk, ami után a csapat kissé sokkos állapotba került, ennek ellenére hamar fel tudtunk állni. Az egyenlítés után újabb könnyű gólt adományoztunk az ellenfélnek, de azután is felálltunk, sőt fordítani is tudtunk. Ezt az előnyt okosan, a labdát sokkal jobban megbecsülve kellett volna megtartanunk. Annak örülök, hogy szurkolói szempontból élvezetes mérkőzést játszottunk, ugyanez edzői szempontból nézve infarktus-közeli állapottal ért fel. A szurkolók megtapsolták a csapatot, ez mindenképpen pozitívum, hiszen ez azt jelenti, hogy látják a csapatban az akaratot és a győzelemre való törekvést. Nem szabad ilyeneket hibáznunk, jobban kell értékesíteni a helyzeteinket és akkor meg lehet nyerni a meccseket." (molfehervarfc.hu)
 

Legfrissebb híreink