ZTE-MOL Fehérvár: ijesztő sérülést szenvedett a fehérvári védő

Le is kellett cserélni a futballistát.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár fordulatos meccset játszott a Zalaegerszeg otthonában az NB I szombati játéknapján. Az újonc a duplázó Bobálnak köszönhetően kétgólos előnyre tett szert az első félidőben. A térfélcsere után a fehérváriak magasabb sebességi fokozatba kapcsolatnak, aminek meglett az eredménye, hiszen Futács találatával a 83. minutumban már a vendégek vezettek. A slusszpoén a hosszabbításban érkezett, ekkor Lesjak egy nagy bedobás utáni kavarodásnál bizonyult a legszemfülesebbnek. A két gárda végül a 3-3-as döntetlennek köszönhetően megosztozott a pontokon.

ZTE-MOL Fehérvár: drámai hajrá miatt botlott a bajnokesélyes - videó - NB1.hu

 

Az összecsapás 80. percében Rus Adrián összefejelt az egyik egerszegi labdarúgóval. Az eset után a fehérváriak védője sokáig a földön maradt, a játékteret pedig hordágyon hagyta el. Sokan attól tartottak, hogy súlyosan megsérült Rus, de a Fejér megyeiek csapatorvosa megnyugtatta a drukkereket.

 

"Rus Adrián egy ütközést követően megszédült, emiatt az azonnali csere mellett döntöttünk. Az öltözői vizsgálatok szerencsére semmiféle agyrázkódásra utaló jelet nem mutattak, így játékosunk a csapatbuszon a többiekkel együtt utazhatott haza Székesfehérvárra" - fogalmazott Dr. Kovács Tibor.
 

Legfrissebb híreink