ZTE-MOL Fehérvár: Dobos véleménye a fehérvári hullámvölgyről - ELŐZETES

Javítana Nikolics együttese.

Forrás: zaol.hu

Hét év után újra ZTE-Fehérvár mérkőzést rendeznek az NB I-ben. A fehérváriak a legutóbbi négy meccsükön a begyűjthető 12 pontból csak négyet szereztek meg. Marko Nikolics csapata az előző fordulóban a Fraditól kapott ki hazai környezetben. Boban Nikolov szerint nem lesz könnyű dolguk az újonc egerszegiek otthonában, hiszen a kék-fehéreknél rutinos játékosok szerepelnek. Az észak-macedón válogatott játékos úgy véli, a helyzetkihasználásukon kell javítaniuk a Fejér megyeieknek.

"A Ferencváros elleni fájó vereséget követően jót tett nekünk a hétközi kupasiker. Most két idegenbeli bajnoki következik a két újonc ellen, akik ugyan a tabella végén helyezkednek el, ettől függetlenül egyik találkozó sem lesz könnyű.

 

Hétvégi ellenfelünk keretében rutinos játékosok szerepelnek, és a ZTE minden bajnokin megnehezítette az ellenfelek dolgát, ezért roppant fontos, hogy végig fegyelmezetten játsszunk. A helyzetkihasználásunkon kell javítanunk, akkor elérjük a célunkat, és győzelemmel térünk haza" - vélekedett Nikolov.

 

Dobos Barna elmondta, nem a ZTE számít a találkozó esélyesének, de bízik benne hogy meglepetést tudnak okozni.

"Azonos pontszámmal a Ferencvárossal és a Mezőkövesddel, de vezeti a tabellát a Fehérvár FC, ami mindent elmond az erejéről.  Remekül kezdte a szezont, de aztán a legutóbbi négy mérkőzéséből csak egyet nyert meg. Mielőtt viszont hullámvölgyről beszélnénk – legfeljebb egy kisebbről lehet szó – azért nem árt tudni, hogy a Mezőkövesd és az FTC elleni meccsük is benne volt ebben a négyben.

 

Biztatni kell magunkat, s bár az eddigi mutatók alapján nem mi vagyunk az esélyesek, de a futballban bármi megtörténhet. Pozitívan kell hozzáállni a mérkőzéshez" - mondta az egerszegiek trénere.

 

A ZTE-ben szerepelhet Bolla és Tamás is, akiket a fehérváriak adtak kölcsön az egerszegieknek.

Legfrissebb híreink