ZTE: két távozó, két hosszabbító

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ztefc.hu

Reggel már jeleztük, hogy négy játékos távozhat Zalaegerszegről, ebből most kettőt be jelentett a klub.

 

ZTE: megvan, kik távozhatnak - NB1.hu

 

 

A ZTE BEJELENTÉSE A TÁVOZÓKRÓL:

,,Szépe János és Vass Patrik távozik Zalaegerszegről. Mindkét játékosnak lejárt a klubbal kötött szerződése.

Klubunk vezetése folyamatosan azon dolgozik, hogy a következő szezonnak is minél erősebb kerettel vágjon neki a ZTE FC. 

Szépe János 2018 nyarán érkezett együttesünkhöz és az elmúlt három esztendőben több mint ötven alkalommal ölthette magára a kék-fehér mezt. Janó tagja volt az első osztályba feljutott együttesnek is.

Vass Patrik tavaly érkezett hozzánk az MTK Budapest csapatától és ittléte során huszonkét bajnoki mérkőzésen lépett pályára az NB I-es csapatunkban.

A távozó labdarúgóknak köszönjük, amit klubunkért tettek és további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!"

A ZTE BEJELENTÉSE A HOSSZABBÍTÓKRÓL:

,,Folytatódik a Babati-örökség és rutinos hátvédünkkel is szerződést hosszabbítottunk.

A 2021/22-es szezonban is kék-fehérben láthatjuk Babati Benjamint és Kálnoki-Kis Dávidot! A két remek futballistára érvényesítette egy éves hosszabbítási opcióját klubunk és már ez a sikeres megegyezés is hatalmas erősítést jelent Waltner Róbert csapatának, hisz keretünk magjának egyben tartása kulcskérdés számunkra.

Akadémiánk növendéke, Babati Benjamin, a szombaton véget érő idényben négy bajnoki góllal és négy assziszttal vette ki a részét a bennmaradásunkból. Bár több alkalommal hátráltatták sérülések, amikor a pályán volt, minden mérkőzésén megcsillogtatta kvalitását és igazi fazont szabott támadásainknak.

Kálnoki-Kis Dávid télen érkezett csapatunkhoz a Budapest Honvéd együttesétől. A 30 éves középhátvéd bejátszotta magát a kezdőcsapatba és a védelmünk egyik legmegbízhatóbb pillérévé vált. Hármas számú játékosunk, a technikai képességek szempontjából a hazai védők legjobbai közé tartozik és a levegőben is lehet rá számítani, amit a Paksi FC ellen szerzett fontos találata is jelzett.

Újabb sikeres szezont kívánunk két meghatározó futballistánknak kék-fehérben! Hajrá, ZTE!"

FRISSÍTÉS, 20.42:

Legfrissebb híreink