ZTE: jön az edzőváltás?

Búcsú győzelemmel?

Forrás: M4 Sport

Mint arról korábban már beszámoltunk, a ZTE 2-0-ra verte az MTK-t vasárnap az NB I-ben. A lefújás pillanatában Waltner Róbert vezetőedző elsírta magát.

Hogy ez egészen pontosan minek szólt, csak találgatni lehetett - tudniillik Waltnerrel kapcsolatban erőteljesen felmerült, hogy távozhat az egerszegiek kispadjáról a gyenge szezonrajtot követően, és a hírek szerint a fő jelölt Aczél Zoltánnal már fel is vette a kapcsolatot a klub a pótlása miatt. Az nb1.hu úgy tudja, a jelenleg a Kozármislenynél dolgozó Aczéllal fontos tárgyalás volt csütörtökön.

Az MTK elleni mérkőzést követően az M4 Sport megszólaltatta a főszereplőket, így a duplázó Koszta Márkot és a tizenegyest védő Demjén Patrikot is, akik úgy fogalmaztak, vezetőedzőjükért is küzdöttek. Őket követően Waltner is nyilatkozott, méghozzá eléggé érzelemdúsan.

"Gyakorlatilag teljesen mindegy volt, hogy állítom fel a védelmet, végig éreztem, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük. Szerintem akárki játszott volna ezen a találkozón, beletette volna mindenét, erre készültünk egész héten. A helyzeteink a korábbi meccseken is megvoltak, de most éreztem leginkább a srácokon, hogy csak azért is mennek előre. Egy igazi csapatmunka volt, az sem volt véletlen, hogy Demjén Patrik megfogta a tizenegyest. Sorsdöntő pillanat volt, de azt éreztem, hogyha az nincs, akkor is megszerezzük a győztes gólt.

Az edzőkérdés nem rajtam múlik, én szeretném folytatni, szeretnék dolgozni. Olvastam a híreket a sajtóban, úgy voltam vele, hogyha van itt még pár napom, azt megpróbálom kihasználni. Mindenki tudja, hogy ez a város, ez a klub többet jelent.

 

Nem gondoltam volna, hogy meghatódok, általában nem szoktam. Vannak persze érzelmeim, ez most ki is jött belőlem. Ki akartuk szolgálni a közönséget, örülök, hogy ez most sikerült. A csapatban sokkal több van, remélem ez a győzelem lökést ad és megindulunk fölfelé.”

FRISSÍTÉS:

HÉTFŐ, 12.00:

Legfrissebb híreink