ZTE-Honvéd: hatalmas csata a kiesési rangadón

Nagy kő esett le a gólszerző szívéről.

Forrás: honvedfc.hu

ZTE-Honvéd 0-1

Kiesési rangadóval zárult a 28. forduló, három ponttal távozott a Honvéd Zalaegerszegről.

Nagy Dominik döntötte el a találkozó sorsát a találatával és hiába próbálkozott visszajönni a meccsbe a ZTE, Tujvel remekül őrizte a kapuját. Nagy a mérkőzés után elmondta, hogy hatalmas kő esett le a szívéről a góljával és reméli, hogy többször is eredményes lesz majd.

Egy nagyon küzdelmes, tipikus egy gólos meccset láthattak a tévénézők, melyen a Kispest egy hatalmas lépést tett a bennmaradás felé. A ZTE így még mindig bajban van, hiszen csak két pont választja el a kieső helyen álló Budafoktól.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: TOMAS TUJVEL

Remekül őrizte a kapuját, amit hiába próbált meg bevenni a ZTE. Könnyen meglehet, hogy Nagy Dominikkal karöltve benntartották az első osztályban a Honvédot.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: A GÓL

Nagy Dominik találata nem csak három pontot jelenthet a Honvédnak, hanem azt is, hogy jövőre is az NB I-ben szerepelhet majd a csapat.

A GÓL TÖRTÉNETE:

57. p.: Zsótér cselezett az alapvonal irányába, majd középre adta a labdát, amibe Demjén belepaskolt és pont Nagy Dominik elé ütötte, így a kispesti focista egy igazítást követően a rövidbe lőtte a játékszert. 0-1!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a ZTE a Paks vendége lesz, míg a Honvéd a Vidit fogadja.

JEGYZŐKÖNYV:

ZTE FC-Budapest Honvéd 0-1 (0-0)
Zalaegerszeg, zárt kapus, v.: Farkas
ZTE FC: Demjén - Lesják, Kálnoki-Kis, Bobál, Bedi (Gergényi, 69.) - Favorov, Sankovic, Szánthó (Babati, a szünetben), Tajti (Koszta, 62.) - Könyves, Futács (Zimonyi, 69.)
Budapest Honvéd: Tujvel - Mezghrani, Klemenz, Lovric, Aliji - Szendrei (Kesztyűs, 85.), Hidi (Bocskay, 72.), Zsótér, Nagy D. (Bőle, 85.) - Gazdag (Eppel, 90.), Balogh
gólszerző: Nagy D. (57.)
sárga lap: Szánthó (44.), Kálnoki-Kis (78.), Sankovic (94.), illetve Lovric (30.), Klemenz (75.), Mezghrani (84.), Bőle (94.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink