ZTE: gól nélküli fieszta, ciprusi fűszerrel

Hangoltak a bajnokságra.

Forrás: Facebook/ZTE FC

A ZTE a ZTE Fieszta keretein belül, felkészülési mérkőzésen 0-0-s döntetlent játszott szombat késő délután a ciprusi AEK Larnacával.

A találkozón az a Waltner Róbert vezetőedző is jelen volt, aki hét közben sérülést szenvedett, de gipsszel a lábán helyet tudott foglalni a kispadnál. Az egerszegieknek ez volt egyébként az utolsó edzőmeccsük a bajnokság kezdete előtt, hisz augusztus 1-jén a MOL Fehérvár FC-t fogadják hazai környezetben.

Érdekesség egyébként, hogy Sallói István sportigazgatóval kapcsolatban épp szombaton jelentette be a klub, hogy távozik posztjáról.

ZTE: Sallói István távozik - elnöki reakció, részletek - NB1.hu

 

Felkészülési mérkőzés:

ZTE FC-AEK Larnaca 0-0
ZTE Aréna, 700 néző.

ZTE FC: Demjén (Gyurján) – Serafimov, Kálnoki-Kis, Bobál D. (Sebestyén), Gergényi – Bedi (Tajti), Sankovic – Milovanovikj (Halilovic), Koszta (Meshack), Babati (Skribek) – Zimonyi (Szalay). Vezetőedző: Waltner Róbert
AEK: Toumpas – Christofouru, Gonzales, Milicevic, Garcia – Mamas, Spirovski – Anastasiu, Makris, Fereira – Derbyshire. 2. félidő: Martinez – Fernandez, Thandi, Milicevic, Egglezou – Siatas, Kalaitis, Ledes, Barrera – Olatunji, Naoum. Vezetőedző: David Catalá

Legfrissebb híreink