ZTE-Fradi: Rebrov a kulcsjátékosát jellemezte

Óriásit hajráztak a zöld-fehérek.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Fradi három ponttal gazdagodott a ZTE otthonában. A bajnokcsapat a hajrában tudott fordítani az újonc otthonában. Érdekesség, hogy a fővárosiak mindkét gólját csereként beszálló játékos szerezte. A végeredményt Tokmac állította be, akire kitért Rebrov a sajtótájékoztatón is.

"Tervben volt, hogy beáll, hiszen nagyon fontos játékos a számunkra. Nagyon sokszor ő jelenti a különbséget, ez ma is így volt. Elképesztő gyorsan tud megfordulni a labdával, a keretben senki sem tudja ilyen intenzitással végezni ezt a mozdulatot. A siker kulcsai a cserék voltak, Tokmac és Leo is betalált, de ne gondoljuk, hogy csak ők nyerték meg a meccset, mindenki nagyon keményen dolgozott!" - nyilatkozta az ukrán szakember.

Rebrov azt is elmondta, hogy a csütörtöki Európa-liga mérkőzés sokat kivett a játékosaiból, de hozzátette, a bő keretükből sokat profitáltak. Köztudott, hogy a Fradi 1-1-es döntetlent játszott az Espanyol otthonában. 

"Sokkal fáradtabbak voltak, de ez nem csoda, az első Európa Liga-csoportmeccset követően. Sokan nem játszottak még mérkőzést ilyen szinten, sokkal több védekezést kellett végrehajtanunk csütörtökön, sokan nem is gondolják, mennyire fárasztó ez.

Nagyon fontos volt a mai győzelemben a rotáció, a cserepadról friss játékosok álltak be, akik új lendületet és győzelmet hoztak" - mondta Rebrov, aki szerint nehéz meccset tudtak megnyerni. Úgy véli, a ZTE nagyon megnehezítette a dolgukat, talán az egerszegiek többet érdemeltek volna.

 

Legfrissebb híreink