ZTE-Fradi: elmaradt pirosat említett a hazaiak veszélyben volt kapusa

Elérte a Fradi támadója a talpával és nem is akárhol - állítja

Forrás:

Drámai meccsen nyert tegnap az FTC Zalaegerszegen. Sikerének köszönhetően, a most már csak 1 meccsel kevesebbet játszott bajnoki címvédő feljött a tabellán a harmadik helyre, jelenleg 6 pontos hátrányban van az eddig hibátlanul menetelő Vidivel szemben. Szerhij Rebrov csapatának a Loki elleni meccsét kell majd pótolnia.

A fordulatok mellett (a 89. percben még 1-0 volt a zalaiaknak) ijesztően látványos jelenet is beszédtémát szolgáltat, méghozzá ez:

Az eset 1-1-nél volt, így akármit ítél a játékvezető, döntése döntően befolyásolja/befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Az ügyről a megyei lapnak a zalaiak kapusa, Demjén Patrik is elmondta a véleményét:

 

„Biztos, hogy a talpával ért el, gyakorlatilag fejmagasságban és az nem lehet kifogás, hogy közben a támadó a labdát nézte…  Véleményem szerint ez pirosat ért volna. Sajnos elkerülhetők lettek volna a gólok is, de például a második FTC-találatnál Nguen lába is elég magasra lendült, aztán persze a lövésénél a labda is pont úgy pattant a, hogy a kapuba jusson. Bánt a vereség, mert érzésem szerint többet tettünk a győzelemért, mint a Ferencváros, mégis pont nélkül maradtunk.”

 

Az újonc eddig 6 meccsen 4 pontot szerzett, de a hétvégén újabb hazai megmérettetés vár rá, méghozzá a Paks ellen, az FTC a Kisvárdát fogadja majd.

Legfrissebb híreink