ZTE-Fradi: bravúr és rengeteg fordulat

Lassan garantálható, hogy mit játszik idegenben az FTC.

Forrás: fradi.hu

ZTE-FERENCVÁROS 2-2

2-2-es döntetlennel ért véget a ZTE és a Ferencváros összecsapása. A hazai csapat fel tudott nőni a listavezető mellé, nem is állt messze a zalai csapat a győzelem megszerzésétől. 

A rendkívül fordulatos meccsen elért bravúros egy pont erőt adhat a hazaiaknak a kiesés ellen folytatott küzdelemben, míg a Ferencvárosnak úgy látszik idegenben nem igazán megy, hiszen sorozatban harmadszor játszott vendégcsapatként 2-2-t.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: FUTÁCS MÁRKÓ

Gól, gólpassz. Egyértelműen a csapata legjobbja volt, remekül mozgott a pályán. Ha ú nincs, akkor nagyon könnyen elvihette volna Zalaegerszegről a három pontot a Fradi.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: ZUBKOV HELYZETE

A 83. percben Mak passzolt remekül Zubkovhoz, aki tíz méterről, kissé balról a kapu fülé lőtt. Nagyon közel állt a Fradi a mérkőzés eldöntéséhez, ám az ukrán támadó elpazarolta a lehetőséget.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

7. p.: Futács ugratta ki Koszta Márkot, aki az ötös jobb sarkától a kilépő Dibusz mellett a kapuba lőtt. 1-0!

51. p.: Civic baloldali beadását ketten is elvétik, így lecsapott a labdára Boli, aki az ötösről a kapuba passzolt. 1-1!

65. p.: Wingo jobbról adta középre a labdát, majd Franck Boli a kapuba közepébe juttatta a játékszert, megelőzve a védőjét. 1-2!

67. p.: Futácsot rúgta meg a tizenhatoson belül Mmaee, tizenegyes. A labda mögé a sértett állt oda és lőtt a bal alsóba, ám nem sokon múlt, hogy Dibusz elérje. 2-2!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a ZTE az MTK vendége lesz, míg a Fradi a Paksot látja vendégül.

JEGYZŐKÖNYV:

ZTE FC-Ferencvárosi TC 2-2 (1-0)
Zalaegerszeg, zárt kapus, v.:    Kárpály
ZTE FC: Gyurján - Németh E., Bobál D., Lesjak - Tanasin, Sankovic, Vass (Szalay, 88.), Tajti (Kovács B., 92.), Bedi (Zimonyi, 89.) - Koszta, Futács
Ferencvárosi TC: Dibusz - Wingo (Lovrencsics, 77.), Dvali, Mmaee, Civic - Somália, Sigér - Haraisvili (Nguen, 66.), Zubkov (Gera D., 84.), Uzuni (Mak, 77.) - Boli (Baturina, 84.)
gólszerzők: Koszta (7.), Futács (68., 11-esből) illetve Boli (51., 66.)
sárga lap: Tanasin (44.), Futács (58.), Gyurján (85.), illetve Lovrencsics (78.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

REAKCIÓK:

Rebrov elégedetlen, de van olyan, ami tetszett neki - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink