ZTE-Fradi: bírói hibáról beszélt Dobos Barna

Az újonc edzője elárulta, miben kell javulniuk.

Forrás:

Sokáig emlékezetes mérkőzést játszott a ZTE a Fradival vasárnap délután. Úgy tűnt, meglepetéssel zárul a találkozó, hiszen az újonc a 87. percben is vezetett, de a hajrában az FTC fordítani tudott. Érdekesség, hogy a zöld-fehérek góljait két cserejátékos (Leandro és Tokmac) szerezte.

Dr. Dobos Barna szerint ilyen forgatókönyv után nehéz megszólalni. A ZTE edzője szerint védekezésben és támadásban is javulnia kell a csapatának. Hozzátette, Boli megmozdulását piros lappal kellett volna honorálnia a játékvezetőnek.

"Nagyon nehéz ilyenkor megszólalni, hiszen sokáig úgy nézett ki, hogy három pontot fogunk szerezni, de minimum egyet, aztán végül ez sem jött össze. Javítanunk kell a támadójátékunkon, hiszen 1-0-nál meg kellett volna szereznünk a második gólt, ami szükséges lett volna a mérkőzés megnyeréséhez, valamint a védelmen is, hiszen nem szabad néhány percen belül két gólt kapnunk, ezen kívül szerencsénk sem volt.

Visszanézném azt a szituációt, ahol Boli beleszállt Demjénbe, láttam a kapusunk kezét is, szerintem piros lapot ért az a szituáció" - nyilatkozta Dobos.

 

A Zalaegerszeg eddig négy pontot szerzett, jelenleg a 10. helyen áll a táblázaton. 

Rebrov értékelését itt olvashatják. 
 

Legfrissebb híreink