ZTE: elakadtak a tárgyalások Barczival és Bőlével -  RÉSZLETEK

Lesz még érkező, az egyik nyári érkező megsérült.

Forrás: ZTE FC

Mint tegnap jeleztük: az ukrán Artem Favorov a Puskás Akadémiától, a szlovén Ziga Zivko pedig Lendváról érkezik kölcsönbe a ZTE-hez.

A szombati rajt előtt nem is árt, ha kiegészül a hátsó alakzat, ugyanis Szépe János és Zoran Lesjak is sérüléssel bajlódik, ám mindez még nem jelenti azt, hogy Boér Gábor vezetőedző ne tudná esetleg pályára küldeni őket a Fehérvár FC ellen – jelezte a zaol.hu.

 

Viszont vannak még sérültek, így a nyáron érkező Tajti Mátyás sem tudja azt a munkát végezni, mint a többiek, ő valószínű, hogy lemarad a rajtról.

 

Sallói István sportigazgató a játékoskeretet érintő, esetleges további változásokról elmondta, „hogy Barczi Dáviddal megszakadtak a tárgyalások, és Bőle Lukács esetében is egyelőre ez a helyzet. Mindketten alapemberei voltak a tavaszi együttesnek, s különösen Bőle Lukács maradását várták a szurkolók, hiszen remek tavaszt produkált az FTC-től kölcsönbe érkezett középpályás. Egyelőre nem tudni, hogy végleg lemondhatnak-e a zalaiak róla, mindenesetre úgy tudjuk, hogy ki kellene vásárolni őt a szerződéséből, a ZTE FC szeretné három évre szerződtetni, de Bőle csak egy évet töltene Egerszegen.”

 

Sallói kijelentette, hogy még egy centert igazolnának, de valószínűsíthető, hogy már csak a rajt után fog mindez megtörténni, hiszen az átigazolási időszak szeptember 22-ig tart.

Legfrissebb híreink