ZTE-DVTK: sok hiányzó és a szurkolók kiszolgálása - ELŐZETES

Hamisítatlan rangadó Zalában.

Forrás: dvtk.eu

Az 5. forduló szombati játéknapja a ZTE és a DVTK rangadójával záródik.

A ZTE sorsolása nagyon nehéz volt az elején, hiszen a Mezőkövesd mellett a Vidivel és a Fradival kellett megmérkőznie. Megsüvegelendő teljesítményt nyújtott a csapat, ráadásul a legutóbbi fordulóban az MTK ellen meg is szerezte az első győzelmét. A meccs előtt Boér Gábor szerint jó állapotban van a csapata, valamint szeretnék kiszolgálni a szurkolókat. Így nyilatkozott a meccs előtt:

,,Jó állapotban érzem a csapatot. Sikerek után vagyunk, az MTK elleni lendületet szeretnénk tovább vinni, és emellett a kupatalálkozó is lelki pluszt adhatott a társaságnak. A mutatott játékkal minden fordulónkban elégedett voltam, de muszáj, hogy ez eredményességgel is párosuljon. Szeretnénk kiszolgálni szurkolóinkat, mert igazán megérdemlik. Minden mérkőzésen támadószellemben lépünk fel és ez hazai pályán hatványozottan igaz!"

A DVTK eddig 3 meccset játszott a bajnokságban és minden lehetséges eredményből begyűjtött egyet-egyet. A Mezőkövesdet legyőzték a piros-fehérek, majd döntetlent játszottak az MTK-val, legutóbb kikaptak a Honvédtól. Feczkó Tamás szerint az eltiltott és a sérültek hiányozni fognak, de mindent meg fog tenni a csapat a győzelemért:

,,A játékstílusukból fakadóan minden mérkőzésen lőttek gólt, azonban az utolsó kivételével mindegyiken kaptak is. Jó mérkőzésre számítok, ahol mindkét kapu sokat forog veszélyben, a helyzetkihasználás hatékonysága fogja eldönteni a találkozót. Szombaton a siker kulcsa a tökéletes koncentráció lesz elsősorban a két kapu előtt, de valójában a pálya minden részén. Tudjuk, mire vagyunk képesek, és erre alapozva akkor is kimondhatjuk, hogy győztesen akarunk hazatérni, ha tisztában vagyunk azzal, egy nagyon nehéz meccs vár ránk. Az eltiltott  Polgár Kristóf és Gheorghe Grozav, valamint a sérült Vági András biztosan, Márkvárt Dávid pedig várhatóan hiányozni fog, ők pedig a csapatunk meghatározó személyiségei, akik át tudják lendíteni a társakat a holtponton. Ezen nem tudunk változtatni, ezért nem is azzal foglalkozunk, hogy kik nem léphetnek pályára, hanem azzal, hogy akik játszanak, azok győzelemre vigyék a DVTK-t."

Legfrissebb híreink