ZTE-DVTK: köszönet "Babának", Feczkót bosszantja - REAKCIÓK

Frappáns választ is adott a DVTK edzője.

Forrás: dvtk.eu

A ZTE 3-1-es győzelmet aratott a DVTK ellen szombat este. A meccs nyerőembere a duplázó Könyves Norbert volt. Érdekesség, hogy a rutinos játékos pályafutása során először lőhetett tizenegyest, és élt is a lehetőséggel.

"Örülök, hogy betaláltam, de annak még jobban, hogy a csapat nyert. Köszönöm Babának (Babati Benjamin - a szerk.), hogy a tizenegyesnél átadta a lehetőséget. Megtaláltuk az edzővel az összhangot, bár még kell idő, hogy teljesen összeszokjunk" - nyilatkozta Könyves az M4 Sportnak.

Feczkó Tamás a lefújás után arról beszélt, hogy az első beadásból gólt kaptak, ami nagyban befolyásolta a meccset.

"A második félidőben sok technikai hibát vétettünk az ellenfél térfelén. Kevesebbet játszottuk meg a szélső védőket, ami miatt bosszús is vagyok" - fogalmazott a DVTK vezetőedzője, aki arra a kérdésre, hogy miben kell fejlődniük, úgy válaszolt, hogy több gólt kell rúgniuk. 

Boér Gábor a győzelem mellett még másnak is örülhetett.

"Olyan dolgokat mutattunk a játékban, amiket elvárunk. A csapat egyik erénye, hogy az egész meccsen nyomást tud gyakorolni. A szünet után is tudtunk akciókat vezetni a letámadásokat követően. A kemény munka eredménye ez a győzelem" - mondta a ZTE mestere.
 

Legfrissebb híreink