ZTE-DVSC: nem lehet kifogás a távolság

Még nem tér vissza Waltner Róbert.

Forrás: dvsc.hu

Rangadóval zárul a szombat az NB I-ben, Zalaegerszegre látogat a Debrecen. A trénerek így nyilatkoztak a találkozó előtt:

Ferenczi István (ZTE, megbízott vezetőedző): ,,Valóban így van, örültünk az egy pontnak. Hátrányba kerültünk, és hányszor megesett már csapatokkal ugyanez, miközben fölényben futballoznak Viszont sikerült az egyenlítés, ami, bevallom, jól jött. A szombati mérkőzés mindkét csapat számára nagyon fontos lesz, tudjuk, hogy a Debrecennek nagyon jó állománya van, és időközben edzőt is váltottak. Persze nekünk is ugyanolyan fontos lenne megszerezni a három pontot, amiért mindent meg fogunk tenni. Hazai pályán játszunk, remélem, hogy a közönség is kellő erővel biztatja majd a csapatot, ugyanis ez sokat jelent." (zaol.hu)

Joan Carrillo (DVSC): ,,Egész héten azért dolgoztunk, hogy három pontot szerezzünk a zalaegerszegi túrán. Nem lehet kifogás a távolság, készen állunk, hogy győzelemmel térjünk haza. Két ponttal többet szerzett eddig a ZTE, de több gólt kapott és kevesebbet lőtt, mint mi. Nagyon fontos meccs számunkra, arra törekszünk, hogy magabiztos játékkal jó eredményt érjünk el."

NB I
15. FORDULÓ

17.30: Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC  (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb híreink